Tweede Kamerlid Paul van Meenen op bezoek tijdens Scholenreis in Enschede

Op maandag 9 maart bezoekt Tweede Kamerlid Paul van Meenen Enschede in het kader van de landelijke scholenreis van D66. Overdag staat een werkbezoek aan OJBS Het Palet gepland, ‘s avonds is er een meedenkavond voor alle geïnteresseerden in Enschede om na te denken over de toekomst van het onderwijs.

Leraren, ouders en leerlingen willen eigenlijk maar één ding: de beste kansen via goed onderwijs. Voor de toekomst van jongeren is het belangrijk dat zij zich op school kunnen ontplooien en docenten de ruimte krijgen om die kansen te bieden. We willen samen werken aan een nieuwe visie op het basis- en voortgezet onderwijs. Want met alleen onderwijsinvesteringen komen we er niet. Alles over de D66 Scholenreis en de nieuwe onderwijsvisie vind je op: d66.nl/scholenreis

Bezoek aan OJBS “Het Palet”Voorafgaand aan het politiek café is er een werkbezoek gepland aan OJBS “Het Palet”. Hier gaat Paul van Meenen in gesprek gaan met leerlingen in de kinderraad, leraren van de school, betrokken ouders, medewerkers van Kentalis en met Marcel Poppink, de voorzitter van het College van Bestuur van Stichting Consent, waar OJBS “Het Palet” ook onder valt. Daarnaast wordt het integraal kindcentrum bezocht en zal er namens OBS “La Res” een presentatie worden gehouden over onderwijsinnovaties.

Politiek Café “De Scholenreis”In de avond organiseert D66 een belangrijke meedenkavond over de toekomst van het onderwijs, die onderdeel is van de landelijke D66 “Scholenreis”. Dit politieke café is een discussieavond die nadrukkelijk bedoeld is voor alle inwoners uit Twente, dus niet uitsluitend voor leden van D66. De centrale vraag luidt “Hoe ziet het onderwijs van de toekomst eruit?” Hier denken wij graag met iedereen over na op 9 maart vanaf 19:00 uur in de Centrale Bibliotheek aan de Pijpenstraat 15, Enschede.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden