Sjors Sportief & Creatief ook in tweede deel schooljaar

Tot aan de zomervakantie kunnen kinderen van de basisschool nog meedoen aan Sjors Sportief & Creatief. Ook in het tweede deel van het schooljaar is er volop keuze. Inschrijven kan via www.sjorssportief.nl. 

Kinderen krijgen de komende weken op hun school een herinneringsflyer uitgedeeld.Leuke activiteiten. Bij korfbal, zwemmen, capoeira, hockey, tang soo do, tennis, frisbee, badminton,fitness, rugby, yoga en skaten zijn nog plaatsen beschikbaar. Bij cultuur is er nog mogelijkheid om muziek te maken, streetdance en kun je meedoen aan exploringlab. Deze aanbieders hebben cursussen tot het einde van het schooljaar.Laagdrempelig zonder direct lid te worden.

Via Sjors Sportief & Creatief kunnen basisschoolkinderen (vaak gratis) kennismaken met activiteiten zonder meteen lid te hoeven worden. Dit jaar doen er 92 sport- en cultuuraanbieders mee! Kinderen vanaf groep 1 t/m 8 mogen zich het gehele schooljaar inschrijven voor zoveel sport- en cultuuractiviteiten als ze willen.Over Sjors Sportief en Creatief Sjors Creatief en Sportief is in Enschede een samenwerking van Cultuur in Enschede en Sportaal om basisschoolkinderen te laten kennismaken met leuke culturele,creatieve, actieve en sportieve activiteiten bij Enschedese verenigingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden