Hoveniersbedrijf Alwies Ottenschot houdt vier tuinadviesdagen.
Hoveniersbedrijf Alwies Ottenschot houdt vier tuinadviesdagen.

Vier tuinadviesdagen bij hovenier Alwies Ottenschot

Algemeen

Sint Isidorushoeve – Hoveniersbedrijf Alwies Ottenschot aan de Goorsestraat 259A tussen Sint Isidorushoeve en Hengevelde houdt vier tuinadviesdagen: op vrijdag 22, zaterdag 23, vrijdag 29 en zaterdag 30 april. Ook zijn ze op koningsdag 27 april geopend.

Op de twee zaterdagen is een tuinarchitect aanwezig. “Hij kan samen met u aan de hand van door u meegebrachte foto’s, plattegrond of tekeningen brainstormen en ideeën aandragen die als basis kunnen dienen voor een ontwerp en aanleg van uw tuin. Dat is vrijblijvend, maar we vragen de mensen wel om zich telefonisch aan te melden. We doen dat om wachttijden te voorkomen. De tuinarchitect geeft in tijdsblokken uitleg”, zegt Alwies Ottenschot.

Ottenschot benadrukt dat particulieren van harte welkom zijn. “We zijn een Groencentrum voor iedereen en zeker voor de particulier. Planten en bomen kunnen uiteraard direct worden meegenomen. Maar wij planten zelf ook. Bijvoorbeeld als er vijf leibomen geplant moeten worden. Dan zorgen wij ervoor dat het professioneel gebeurt.” Ottenschot is aangesloten bij het Hello Garden concept. “Een bloeiende vaste plantenborder kan zelf of met ons samengesteld worden. Dat kunnen allerlei soorten planten zijn. Rotsplanten, maar ook planten die bijen en vlinders lokken.’’

Afbeelding
Drukte bij opening Albert Heijn Twekkelerveld 4 uur geleden
Het voormalige SLO-terrein krijgt voorbeeldtuinen.
Inspiratietuinen op voormalig SLO-terrein 4 uur geleden
Wout Brama heeft een cadeau voor Klaas Friskus. (Foto: Janny Friskus)
Geslaagd Sportcafé in kantine Sparta Enschede 6 uur geleden
Blij met de F35! (Foto: Koos Mavrakis)
Laatste deel F35 klaar! 9 uur geleden
Afbeelding
Punt gisteren
Terrestrial Verses is te zien in Concordia.
Terrestrial Verses te zien in Concordia gisteren
Een themasessie in Spinnerij Oosterveld..
Themasessie over klimaat, water gisteren
Isabel Merbis met haar prijs.
Award voor Isabel gisteren