Roedelzingen
Roedelzingen (Foto: PR)

Roedelzingen komt terug naar Enschede

Het nieuwe jaar is al een paar maanden oud, maar Roedelzingen kijkt er al naar uit om terug te keren naar Enschede. Het nieuwe evenementjaar van het cult-format om mee te zingen begint in de Grote Kerk op 6 maart. Bij de tweede editie van het cultevenement is er weer een kleurrijke mix van nummers die in harmonie is met de lente. Alle zangers zijn welkom op dit festival.

Enschede - Bij Roedelzingen zingen mensen van alle leeftijden nu de mooiste wereldhits, niet alleen in Duitsland, maar ook in Nederland. In meer dan 100 steden met meer dan 10.000 zangers per maand, staat Roedelzingen voor reguliere evenementen die ervoor zorgen dat je de grootste hits in onze muziekgeschiedenis wilt zingen en vieren. De altijd gevarieerde programma's blijven een verrassing tot de avond van het evenement: liedverzoeken over rockklassiekers, hits, chansons, radiohits, kinderliedjes en nog veel meer dekken het hele spectrum van genres en hebben de juiste favoriet voor iedereen.

"Samen zingen brengt ons dichter bij elkaar", zegt René Elenbaas van het Roedelzingen -team in Nederland. Samen met Tim van Buitenen begeleidt hij de zangers van lied tot lied. Een kleurrijke mix van hits en huidige radiosongs heeft het juiste nummer voor iedereen in het publiek. De teksten worden op een scherm geprojecteerd zodat ze door iedereen gemakkelijk kunnen worden gelezen.

Het Roedelzingen in Enschede begint op vrijdag 6 maart om 19.30 uur in de Grote Kerk, Oude Markt 32, de toegang begint om 18.30 uur. Tickets voor EUR 11 zijn verkrijgbaar op www.rudelsingen.de en op www.roedelzingen.com of, indien beschikbaar, aan de kassa.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden