Foto: PR

Life Goals voetbaltoernooi verbindt mensen

Op donderdag 20 februari vond het tweede Life Goals zaalvoetbaltoernooi plaats in de Diekmanhal te Enschede. Allerlei doelgroepen vanaf 16 jaar gingen met elkaar de strijd aan bij dit vriendschappelijke toernooi. Centrale thema; sociale inclusie.

Enschede - Sportaal heeft samen met stichting Life Goals Nederland, Leger des Heils, Humanitas onder Dak, Mediant, RIBW en Sportclub Enschede de handen ineen geslagen om het succesvolle zaalvoetbaltoernooi van 2019 een vervolg te geven. De inzet van de zorgpartijen in Enschede heeft ertoe geleid dat er 20 teams vanuit Enschede deelnamen. Daarnaast deden er via Life Goals Nederland ook nog 8 team mee uit diverse andere steden zoals Alkmaar, Rotterdam en Apeldoorn.

“We zijn zeer trots op de samenwerking en het aantal deelnemende teams” zegt Mattijs van den Berg van Sportaal. “Daarnaast was de sfeer tussen de diverse teams en doelgroepen echt geweldig. Sportiviteit en lekker samen voetballen voerde de boventoon”.

Dit jaar deden er wederom een aantal nieuwe teams mee. Zo ook het Walking Football team van FC Twente. De heren haalden de gemiddelde leeftijd wel omhoog, maar qua inzet en kwaliteit deden ze zeker niet onder voor de andere teams.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden