Start Walking Football bij cvv Sparta

Enschede - Heerlijk met generatiegenoten nog lekker tegen een balletje trappen en sportief en gezond bezig zijn, waarbij het sociale aspect ook een belangrijke rol vervuld. Dat staat een aantal (oud-)leden van cvv Sparta voor ogen met de start van Old Stars Walking Football. Onlangs kwamen zij bijeen met verenigingsmanager Tom van Veen en het enthousiasme om te starten is groot: “Dit moeten we bij Sparta van de grond kunnen krijgen!”

Old Stars Walking Football richt zich globaal op de doelgroep zestig-plus. Kenmerken zijn dat er niet gerend mag worden, slidings verboden zijn en dat de bal niet boven heuphoogte mag komen. Na een wat aarzelend begin schieten in Nederland, maar zeker ook in de regio Twente het aantal initiatieven als paddenstoelen uit de grond.

Het idee bij cvv Sparta is om half maart te starten en wel op de woensdagmiddagen van 14.00 tot 15.00 uur. Dit kan doorgaan als er minimaal van 12 deelnemers zijn. De initiatiefnemers gaan zich daar sterk voor maken en belangstellenden actief benaderen met als doel om op zaterdag 7 maart, om 10.00 uur weer bijeen te komen in de kantine (bestuurskamer) van Sparta. Inmiddels hebben zich al zes potentiële deelnemers gemeld. (Voormalig) lidmaatschap van Sparta is geen vereiste.

Belangstelling, van plan om 7 maart aanwezig te zijn? Maak dat dan even kenbaar bij Tom van Veen 06 86847041 mail verenigingsmanager@sparta-enschede.nl.

Meer berichten