Foto: PR

Nieuwe filmclub voor young professionals en studenten

Er is nu Cinema Unfiltered; dé Concordia-filmclub voor studenten en young professionals, elke laatste dinsdag van de maand. Als lid zie je een arthouse film, na afloop is er een borrel om samen gezellig na te praten. De allereerste Cinema Unfiltered-avond is op dinsdag 25 februari om 20.00 uur. Niet meer alleen Netflix-bingen op de bank, maar elke maand een fijne filmavond met z'n allen!

Enschede - Welke film vertoond wordt, merken leden pas op het moment dat ze ín de filmzaal zitten. Dit kan een voorpremière zijn van een film die we binnenkort gaan draaien, een klassieker van de bovenste plank of zelfs een film die Concordia juist níet regulier gaat vertonen aan het grote publiek. Ook organiseert het Cinema Unfiltered-team door het jaar heen specials met lezingen van professionals die meer verdieping en inzichten geven bij films.

Online platform
Naast de screenings biedt Cinema Unfiltered een online platform met recensies van leden, filminspiratie voor de rest van de maand. Ook is het platform een plek om mensen te ontmoeten die ook niet vies zijn van een mooie dialoog en cinematografische hoogstandjes.

Praktisch
Cinema Unfiltered start op 25 februari, en vindt elke laatste dinsdag van de maand om 20.00 uur plaats. Locatie: Concordia film, Oude Markt 15, Enschede
Een filmticket kost € 8,50 per persoon en is inclusief drankje. Er is na afloop een borrel om nog na te praten, plus filminformatie en -recensies via het nieuwe online platform (wordt nog gelanceerd).

De eerste data van Cinema Unfiltered zijn: dinsdag 25 februari, dinsdag 31 maart, dinsdag 28 april. Kijk voor meer informatie op https://www.concordia.nl/cinema-unfiltered

Meer berichten