Proefles Peuterdans bij Focus

Foto: PR

Enschede - Focus zoekt peuters voor de groepen peuterdans aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede. Deze les is speciaal voor 3-4 jarige met als doel het ontwikkelen van de grove motoriek, het verbeteren van de sociale interactie en het stimuleren van de muzikale ontwikkeling.

Voor alle 3-4 jarige peuters die graag willen dansen is er op donderdag 27 februari of vrijdag 28 februari een gratis proefles. De proefles op donderdag start om 10:45 uur en op vrijdag om 14:45 uur. Dé gelegenheid om kennis te maken met onze docenten Astrid Spit en Kim Hilderink, vragen te stellen over de les en de sfeer te proeven.

Peuterdans cursus
Deze cursus is speciaal voor 3-4 jarige peuters die niet stil kunnen zitten en het leuk vinden om veel te bewegen en te dansen. Het draait in de peuterdans les niet om de danstechniek. Spelen, dansen, zingen en ontdekken is het belangrijkst. Peuterdans vormt een mooie voorbereiding op de latere danslessen kleuterballet en kleuterdans. De cursus wordt aangeboden in lesblokken van 7 lessen, aansluitend start altijd een nieuw cursusblok.

Iedereen die samen met een 3-4 jarige peuter een kijkje wil komen nemen in onze studio of mee wil doen met deze gratis proefles is welkom in onze studio op donderdag 27 februari van 10:45 uur tot 11:30 uur of vrijdag 28 februari van 14:45 uur tot 15:30 uur.

Meer informatie over deze peuterdans cursus, vind je op www.focusstudio.nl. Aanmelden voor deze gratis proefles peuterdans kan via de website https://mijn.focusstudio.nl/Proefles of email contact@focusstudio.nl.

Meer berichten