Foto: PR

Proefles Dreumesdans bij Focus

Enschede - Focus zoekt dreumesen voor de dreumesdans cursus aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede. Deze les is speciaal voor kinderen vanaf 1,5 tot 2,5 jaar met als doel het ontwikkelen van de grove motoriek, het verbeteren van de sociale interactie en het stimuleren van de muzikale ontwikkeling. Voor alle dreumesen die graag willen dansen is er op donderdag 27 februari een gratis proefles. Dé gelegenheid om kennis te maken met onze docent Astrid Spit, vragen te stellen over de les en de sfeer te proeven.

Voor kinderen vanaf 1,5 jaar zijn er bij Focus aan de Zuiderspoorstraat 7 lessen dreumesdans. Van 9:15 uur tot 9:45 uur geeft Astrid Spit deze lessenserie van zeven lessen. Juf Astrid is gespecialiseerd in dreumesdans en weet wekelijks kinderen én ouders mee te nemen in een prachtig dansverhaal. Spelenderwijs ontdekken de kinderen wat het lichaam kan. Spelen we met vormen en kleuren en bewegen we op muziek.

Dreumesdans is een speelse dansles voor kinderen van 1,5 tot en met 2,5 jaar. De les volgen de dreumesen samen met een ouder of bijvoorbeeld een opa of oma.

Iedereen die een kijkje wil komen nemen in onze studio of mee wil doen met deze gratis proefles is welkom in onze studio op donderdag 27 februari van 9:15 uur tot 9:45 uur.

Meer informatie over deze dreumesdans cursus, vind je op www.focusstudio.nl. Aanmelden voor deze gratis proefles dreumesdans kan via de website https://mijn.focusstudio.nl/Proefles of via de email contact@focusstudio.nl.

-

Meer berichten