Afbeelding

Ugly Twins in Mystiek

Algemeen

Enschede - Het Mystiek Theater in Enschede houdt op zondag 3 april een ‘Crazy Sunday’. Vanaf 15.30 uur treden niet alleen The Ugly Twins op, maar ook de Nobo’s Blues Band. “Elke maand organiseren wij de Crazy Sunday’’, zegt Hetty Bakker. “Dit is een muziekmiddag waarbij je heerlijk kunt genieten van muziek, een hapje, een drankje en een boel gezelligheid. Ons programma is zeer gevarieerd en er staat dus vast en zeker een band of artiest tussen die je graag een keer live wilt zien. Tevens kun je deze middag genieten van ons overheerlijke eten!!’’
The Ugly Twins is een dynamisch, akoestisch duo. “Met een repertoire dat inmiddels uit ruim 60 pakkende compacte songs bestaat, nemen ze het publiek mee op een muzikale reis. Soms een “feest der herkenning”, dan weer een ontdekking van een onbekend “pareltje” uit de singer song-writer wereld. Bij The Nobo’s Blues Band is nonsens is ver te zoeken, geen eindeloos geouwehoer, geen zenuwen, geen opsmuk en geen standaard blues. Ze zijn gewoon anders.’’ Entree 10 euro.

Afbeelding
BSO de Knalhut haalt geld op voor stichting KiKa 3 mei, 11:49
Pedro Swier (Algemeen Directeur Vredehof), coördinator Elise Meenderink, voorzitter Marijke van Heeswijk, de cursisten van Hospice Leendert Vriel Almelo en de trainer Ronald Alferink van Nu-z11.
Hospice ontvangt donatie van Vredehof Donatiefonds 3 mei, 09:54
Rosalie van Blanken gaat het Noaberpad lopen voor de Hersenstichting.
Rosalie van Blanken zet stappen 2 mei, 13:38
Afbeelding
Duitse ambassadeur op bezoek 2 mei, 13:13
Afbeelding
Enschede herdenkt en viert 4 en 5 mei 2 mei, 11:53
Afbeelding
Herdenkingsconcert op het StadsCarillon op 4 mei 2 mei, 08:42
Afbeelding
Lintje 1 mei, 16:39
Trainer Joseph Oosting juicht voor Vak P. (Foto: Bas Everhard)
Joseph Oosting langer bij FC Twente 1 mei, 14:58