Tantraworkshop In Enschede

Op onze Tantra avond proeven we in intieme sfeer aan thema's van Tantra. In dans, contactoefeningen, partneroefeningen, meditaties, deelrondes, en meer, afhankelijk van het thema en het verloop van de avond. Je houdt je kleding gewoon aan.

Deze avond is geschikt voor mannen en vrouwen, singles en paren, met veel of weinig Tantra ervaring. Juist deze diversiteit past bij deze avonden, waar je op speelse en prikkelende wijze nieuwe ervaringen opdoet en het inzicht in jezelf vergroot.

Er kunnen maximaal 7 mannen en 7 vrouwen meedoen. Omdat wij het aantal mannen en vrouwen gelijk proberen te krijgen kan het zijn dat je, als je je voor een avond aanmeldt die al gauw komt, even op een wachtlijst komt. Je krijgt bericht zodra er plaats is. Heb je hier vragen over of over de inhoud van de avond, neem dan contact met ons op.

Elke Tantra Avond staat een ander thema centraal:

Op 18-02-2019 is het thema "De Tao van de Liefde"

Overige data in de eerste helft van 2020:

17 maart, 21 april, 19 mei en 16 juni.

Ervaring van deelnemers:

"Arnoud en Mieke bedankt voor het creëren van een intieme en tegelijkertijd ontspannen sfeer tijdens de TaoTantra avond afgelopen september! Heel knap hoe jullie de oefeningen die we deden begeleidden met een oog voor ieder individu." (Frans)

"Deze avond heb ik mogen ervaren voelen en ontvangen. Ik ben nog steeds onder de indruk van de connecties die ik heb mogen voelen in mijzelf en van de anderen. Ik kwam helemaal blanco en open binnen en werdt zo warm hartelijk respectvol ontvangen. Daarvoor wil ik jullie heel erg bedanken." (Bert)

Praktisch:

Datum: 18-02-2020

Tijd: 19.30 - 22.30 uur

Locatie: Hart van MirA, De Klomp 120-102, Enschede

Aanmelden via www.tantramassagetraining.nl

info: 06-13 83 93 06

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden