Groencentrum Buurse houdt op donderdag 31 maart een gezellige lentekriebels koopavond met workshops, demonstraties en veel gezelligheid!
Groencentrum Buurse houdt op donderdag 31 maart een gezellige lentekriebels koopavond met workshops, demonstraties en veel gezelligheid!

Lente bij Groencentrum Buurse!

Algemeen

Kom op donderdagavond 31 maart tussen 18.00 en 20.30 uur naar onze winkel en laat je verrassen met demonstraties, mini-workshops en verfrissende voorjaars-ideeën, natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje!

BUURSE - Tijdens onze gezellige lentekriebels koopavond op 31 maart zijn er een aantal mini-inloopworkshops waaraan je mee kunt doen! Vul bijvoorbeeld een mooie lentemand! Neem je eigen mand, pot of schaal mee en vul deze met leuke voorjaarsbloeiers of heerlijke kruiden. De potgrond krijg je gratis van ons!

Of doe mee met de mini workshop ‘Paasplankje maken’. De kosten zijn per plankje €7,50. Opgeven voor de mini workshops is niet nodig, kom gewoon gezellig inlopen! Naast de mini workshops zijn er in de winkel tal van leuke frisse voorjaars ideeën op te doen voor huis, tuin en terras! Wij hebben de lentekriebels al te pakken, u ook? Neem zussen, vriendinnen of collega’s mee en maak er samen met ons een gezellige avond van! 


Graag tot 31 maart tijdens de Lentekriebels koopavond bij Groencentrum Buurse, Broekheurnerweg 35 te Buurse! Voor het bezoek wat inspiratie opdoen? Kijk voor meer informatie op de website: www.groencentrumbuurse.nl

advertorial

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 14 uur geleden
Speaking Minds slaat aan.
Vraag aan leerlingen: 'Wat heb jij nodig om lekker in je vel te zitten?' 16 uur geleden
De eerste sleutels zijn uitgedeeld.
Woningen Drienerweg en Walhofstraat opgeleverd 24 apr, 16:45
Taoufik Allam gaat over de streep.
Enschede Marathon een hardloopfeest 24 apr, 15:01
Bart Kuiper en Stephan Wevers.
Akkoord Saxion en Twente Safety Campus 24 apr, 14:57
Afbeelding
Drukte bij opening Albert Heijn Twekkelerveld 24 apr, 14:12
Het voormalige SLO-terrein krijgt voorbeeldtuinen.
Inspiratietuinen op voormalig SLO-terrein 24 apr, 14:00
Wout Brama heeft een cadeau voor Klaas Friskus. (Foto: Janny Friskus)
Geslaagd Sportcafé in kantine Sparta Enschede 24 apr, 12:20