Zangers gezocht voor projectkoor

Je zingt graag en je vindt dat je een goede stem hebt. Toch heb je nooit overwogen te gaan zingen in een klein mannenkoor. Dit is je kans op uit te zoeken of je dit leuk vindt. Het vocaal ensemble De Troubadours uit Enschede zoekt namelijk mannen om mee te gaan doen aan een projectkoor. Dit koor werkt toe naar een concert op vrijdagavond 17 april.

Er zijn vier repetities van 19.30 - 21.00 uur op de woensdagavonden 18 en 25 maart en 1 en 15 april. De repetities worden gehouden in zorgboerderij De Viermarken aan de Viermarkenweg 85 in Enschede.

De enthousiaste dirigent van het vocaal ensemble - Jurriaan Poesse - studeert een vijftal muziekstukken in voor het concert. Deze vijf stukken geven een goed beeld van het brede repertoire van De Troubadours.

Deelname aan het projectkoor is gratis en geheel vrijblijvend, al hopen we natuurlijk dat de deelnemers enthousiast worden over De Troubadours. Zangervaring is op zich handig, maar niet noodzakelijk.

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met de secretaris Johan Katuin. Telefoon: 0624538998 en e-mail: jkatuin1@gmail.com

Voor meer informatie: www.detroubadours.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden