Foto PR

Beleef als kind je voetbaldroom in de voorjaarsvakantie

Voetbal, voetbal, voetbal is dat hetgeen waar jouw zoon/dochter het liefst mee bezig is? Voor alle kinderen in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar komt het beleven van een voetbaldroom in de voorjaarsvakantie wel heel dichtbij!

Alle jongens en meisjes (maakt niet uit of je wel of niet op voetbal zit) kunnen zich aanmelden voor het FC Twente Soccer Camp dat plaatsvindt bij BSC Unisson in Enschede. Het Soccer Camp is 17, 18 en 19 februari, dagelijks van 9.00 uur – 15.00 uur voor de deelnemers.

Tenue en wedstrijdbezoek
Naast lekker voetballen, nieuwe trucs leren en het ontvangen van je eigen FC Twente Soccer Camps tenue (shirt, broek en kousen). Daarnaast ontvangen alle deelnemers 2 wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van FC Twente is de Grolsch Veste. Het voetbalkamp staat onder leiding van gediplomeerde en opgeleide trainers, niets staat dus meer in de weg om in de voorjaarsvakantie als een échte prof door het leven te gaan. Heb jij een vraag mail deze dan naar soccercamps@fctwente.nl voor meer informatie en om je zoon/dochter aan te melden ga je naar www.fctwente.nl/soccercamps

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden