Op zaterdag 15 februari opent Maurice van Lier alias Jan Doodle zijn eerste creatief atelier aan de Lage Bothofstraat 334.
Op zaterdag 15 februari opent Maurice van Lier alias Jan Doodle zijn eerste creatief atelier aan de Lage Bothofstraat 334. (Foto: PR)

Jan Doodle opent eigen Fort: 'Fort Vindingrijk'

Fort Vindingrijk gaat dé werkplaats voor fantasie worden. Op zaterdag 15 februari opent Maurice van Lier alias Jan Doodle zijn eerste creatief atelier aan de Lage Bothofstraat 334. In de voorjaarsvakantie, zullen hier de eerste workshops voor het publiek georganiseerd worden. In de voormalige Vleeshouwerij aan de Lage Bothofstraat kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar gratis meedoen met creatieve workshops.

Enschede - Jan Doodle vindt het belangrijk om kinderen creatief zelfvertrouwen mee te geven. De afgelopen jaren heeft hij dit vooral gedaan door workshops op verschillende locaties te geven. Vanaf half februari doet Jan Doodle dit vanuit zijn eigen creatieve atelier: Fort Vindingrijk. Jan Doodle staat bekend om zijn 'Doodle-kunst', de creatieve workshops zullen breder zijn en kinderen worden uitgenodigd om hun fantasie 'in' en 'aan' te zetten.

Wegens succes extra workshop ingepland
Na de opening zullen er met regelmaat (gratis) workshops georganiseerd worden. Workshops waarbij kinderen uitgedaagd worden om hun eigen fantasie 'aan' te zetten. De eerste workshop op 19 februari zat binnen 1 dag vol. Op vrijdag 21 februari zal er een van 11.00 tot 12.30 uur een tweede workshop georganiseerd worden. Per workshops is er plek voor maximaal 10 kinderen.

Samenwerking met De Woonplaats
De locatie aan de Lage Bothofstraat is eigendom van De Woonplaats. Om Fort Vindingrijk op te kunnen zetten is Jan Doodle een samenwerking met De Woonplaats aangegaan. De Woonplaats gelooft in de positieve bijdrage die Jan Doodle met 'Fort Vindingrijk' aan de buurt kan leveren.

Meer weten?
Wil je op de hoogte blijven van Fort Vindingrijk of wil je bij een workshop aanwezig zijn? Via Facebook vind je meer informatie en kun je je plek reserveren: www.facebook.com/jandooodle

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden