Rapper Ashafar op FRIS-feest bij Metropool in Enschede.

De bekende rapper Ashafar gaat 17 april optreden in Enschede op het populaire jongerenfeest FRIS in de Metropool. Dat maakt 4PM Entertainment, de organisatie achter de FRIS-feesten vandaag bekend. Het optreden is niet voor iedereen toegankelijk. FRIS-feesten zijn alleen voor tieners van 12 t/m 16 jaar.

Met de aankondiging van rapper Ashafar als hoofd-optreden heeft FRIS hun eerste editie in Enschede. De artiest is momenteel populair onder de jongeren-doelgroep. Naast Ashafar treden er meerdere DJ's en live artiesten op dezelfde avond. Philippe Hes, de organisator: "Ashafar mag absoluut niet ontbreken op FRIS. Deze artiest heeft veel jonge fans die hemnormaal gesproken enkel online kunnen zien. Wij bieden tieners graag een unieke uitgaanservaring. Wij zijn ervan overtuigd dat dit in Enschede absoluut gaat lukken met Ashafar." Ashafar treedt daarnaast op in diverse andere steden waar FRIS wordt georganiseerd.

FRIS werd 13 jaar geleden in Amsterdam opgericht door Philippe Hes en Mitchel Bovenlander. Het concept was, en is nog steeds simpel: een echte clubavond voor jongeren van 12 t/m 16 jaar, zonder alcohol, tabak en drugs. Vorig jaar maakte FRIS bekend daarnaast te stoppen met de verkoop van energiedranken.

FRIS wordt georganiseerd in vijftien steden door heel Nederland en ontving door de jaren heen bekende artiesten als Lil Kleine, Hardwell, Martin Garrix en Ali B. Met bijna 100.000 bezoekers per jaar is FRIS marktleider in het jongerensegment in Nederland.

FRIS Enschede
Tickets: €11,50 (voorverkoop) & €14 (deurverkoop)
Tijden: 19:30 - 00.30 uur (deuren sluiten om 22:00 uur)
Legitimatie verplicht
Meer informatie en tickets:
www.wijzijnfris.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden