Vooropleiding Dans
Vooropleiding Dans (Foto: B. Holtmann)

Open lessen dansopleiding Kottenpark

Enschede - Aan hbo dansvakopleidingen gaan vaak voortrajecten en/of vooropleidingen dans vooraf. Talentvolle jongens en meisjes kunnen zich op die manier gecombineerd met het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs optimaal voorbereiden op een opleiding Dans of een opleiding Docent Dans. Dankzij het intensieve en veelzijdige lesprogramma van de Vooropleiding Dans Kottenpark (gelieerd aan Artez) kunnen leerlingen zich zo goed mogelijk voorbereiden op de verschillende dansvakopleidingen.

De Vooropleiding Dans Kottenpark is de enige professionele vooropleiding dans in Overijssel en maakt mogelijk dat ook Twentse talenten een kans maken in de internationale danswereld. Dansers van de vooropleiding zijn onder andere werkzaam bij Conny Janssen Danst, De Dansers, Skånes Dansteater, Theater Bielefeld, Introdans, zijn werkzaam als dansdocent of als freelancer/dansmaker in de vele productiehuizen of gezelschappen wereldwijd. Naast de vaste dansdocenten worden regelmatig dans professionals uitgenodigd die allerlei stijlen met zich mee de studio in brengen.

Geïnteresseerden die benieuwd zijn naar de mogelijkheden van de Vooropleiding Dans Kottenpark zijn van harte welkom tijdens de open lessen op 29, 30 & 31 januari. Op deze dagen kunnen leerlingen kennis komen maken met een paar van de verschillende technieken die worden aangeboden op de Vooropleiding Dans in Enschede, aan de J.J. van Deinselaan 10 (Basic Fit -gebouw).

Woensdag 29 januari van 13:30 - 18:10 uur
Donderdag 30 januari van 14:20 - 18:20 uur
Vrijdag 31 januari van 14:20 - 17:45 uur

Meer informatie is beschikbaar via Tess Lucassen, coördinator Vooropleiding Dans Kottenpark. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 053-4821211 / 06-41701086 of per mail via dansopleiding@hetstedelijk.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden