Jeroen de Lange (voorzitter) en Mariette Effing tekenen de overeenkomst
Jeroen de Lange (voorzitter) en Mariette Effing tekenen de overeenkomst (Foto: Henri Feddes)

Mariette Effing nieuwe dirigent Mannenklank Glanerbrug

Glanerbrug - Met trots maakt Mannenklank Glanerbrug bekend dat vanaf 20 januari Mariette Effing de nieuwe dirigent is van het mannenkoor. Op 20 januari was de eerste repetitie onder leiding van Mariette, is de overeenkomst officieel ondertekend en zijn gelijk de juiste tonen gezet.

Mariette Effing studeerde hoofdvak blokfluit, schoolmuziek en behaalde haar einddiploma koordirectie (Master) aan het Twents Conservatorium te Enschede (ArtEZ). Momenteel is Mariette dirigent van het Stadsjongenskoor Oldenzaal, Tiels Mannenkoor, het Koninklijk Zutphens Mannenkoor en dan nu ook van Mannenklank Glanerbrug. Daarnaast is Mariette ook nog docent, muziekjournalist en organisator.

Als specialist in jongens- en mannenkoorzang is ze is artistiek leider van het initiatief Boys, keep on singing!, met als doel meer jongens en jongemannen aan het zingen te krijgen én te houden. Dus voor de toekomstige (jonge)mannen van Mannenklank een prachtige gelegenheid om bij het koor te komen zingen. Wij repeteren op de maandagavond van 20:00 – 22:00. Voor meer info www.mannenklankglanerbrug.nl

Voor meer informatie over Mariette Effing verwijzen we naar haar website https://koorenzo.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden