Kinderen filosoferen over hun dilemma's

De Human kindertv-serie Wat zou jij doen? is op tournee en is 29 januari in Enschede. Kinderen tussen de 10 en 13 jaar filosoferen die avond met hun ouders en andere opvoeders, aan de hand van dilemma's en fragmenten uit de serie. Een kinderfilosoof, een pedagoog en een docent geven een inspirerende bijdrage.

Enschede - De avond wordt georganiseerd door het Humanistisch Verbond, omroep Human en Humankind, in samenwerking met buitenschoolse opvang Het Kraaiennest.

Maureen Hofstede, locatiemanager bij buitenschoolse opvang het Kraaiennest: "Vragen waarop antwoorden worden gezocht, zijn onder meer: hoe kijken onze kinderen naar hun twijfels en dilemma's? En hoe ga je daar als opvoeder mee om? Op deze avond leer je anders naar je kind en naar jezelf te kijken. Je krijgt handvatten om beter in gesprek te gaan met kinderen."

Wat zou jij doen? on tour vindt plaats in Humankind BSO Het Kraaiennest, Gronausestraat 827 in Enschede, op 29 januari, 17.00-19.00 uur. Gratis entree, inclusief maaltijd. Kinderen (10-13 jaar), ouders, en iedereen die geïnteresseerd is, zijn welkom. Wel vooraf aanmelden:
humanistischverbond.nl/watzoujijdoentour-enschede

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden