Foto:

Denk mee over de nieuwe Bibliotheek Enschede!

Enschede - De Bibliotheek nodigt inwoners van Enschede uit om mee te denken over de Bibliotheek Enschede. Er vinden meerdere bijeenkomsten plaats in de maanden januari en februari.

Bijeenkomst voor inwoners en klanten van Enschede, (pre)scholen en maatschappelijke organisaties
Wat draagt bij aan het leesplezier? Een gezellige ruimte met comfortabele stoelen en goede koffie waar je lekker kunt (voor)lezen? Of kom je graag naar de Bibliotheek om andere mensen te ontmoeten of jezelf te ontwikkelen? Tijdens de brainstormsessie horen we graag wat u vindt van bepaalde thema's, maar ook over zaken als bijvoorbeeld de bewegwijzering in de Bibliotheek, de kastindeling, een voorleesmiddag of een leescafé zijn we benieuwd naar uw mening.

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en/of een student? Ook van jou willen we graag je mening over de nieuwe Bibliotheek Enschede. Wie of wat zie jij graag in de bieb? Een ontmoeting met filmmaker Dylan Haegens, Meisje DjaMila of liever met topscheidsrechter Bas Nijhuis? Houd je van een stille studieplek? Ben jij sneller te vinden in een SmartLab? Of gewoon een gezellige ruimte om te chillen met goede wifi en een kop koffie? Na afloop ontvang je een bon van STOET of een bioscoopbon.

Data en tijdstip van de bijeenkomsten
Maandag 27 januari van 18.30 - 20.30 uur: Volwassen (potentiële) klanten

Donderdag 6 februari van 16.00 - 18.00 uur: Young Adults

Donderdag 13 februari van 16.00 - 18.00 uur: Studenten

Dinsdag 25 februari van 13.30 - 16.30 uur: Maatschappelijke organisaties

Woensdag 26 februari van 14.30 - 16.30 uur: (Pre)scholen en schoolbesturen

Meer informatie is te vinden op de website: www.bibliotheekenschede.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden