Afbeelding

De romantische uitstraling van JcSophie

Algemeen

Met de kleding van JcSophie is het absoluut niet moeilijk om een romantische look te creëren. Het Nederlandse kledingmerk JcSophie maakt namelijk veel gebruik van pastelkleuren en wittinten. De harde kleuren rood, oranje, groen, blauw of zwart komen niet of nauwelijks voor in de collecties die JcSophie sinds de oprichting in 2014 heeft gemaakt. Verder hebben de collecties weinig ontwerpen met prints of motieven. Wanneer er wel gebruik gemaakt wordt van motieven, dan zijn het vooral organische vormen en niet de grafische en hoekige. Een roze blouse met een ton-sur-ton bloemenprint oogt toch romantischer dan een zwart met wit gestreept T-shirt. 

Ook heel kenmerkend voor de collecties die JcSophie maakt, is het gebruik van veel lichte en soepelvallende materialen. Vooral bij de zomercollecties, waarbij ook veelvuldig gebruik gemaakt wordt van bijvoorbeeld viscose en (semi-)transparante stoffen, is een licht briesje al in staat om met de stoffen te spelen.

Niet alleen kleurgebruik en de keuze van materialen zijn bepalend voor de romantische uitstraling. Een nauwsluitend shirt komt eerder stoer of sportief over dan eentje met een a-lijn. Een broek is in veel gevallen praktisch, casual en sportief. Een jurk daarentegen weer heel vrouwelijk. Overigens heeft JcSophie wel elk seizoen opnieuw broeken in de collectie.

Al met al zijn het model, kleur- en materiaalgebruik bepalend voor de romantische en vrouwelijke uitstraling die JcSophie keer op keer weer weet neer te zetten. JcSophie hoort gewoon thuis in de basis die elke vrouw in de kledingkast zou moeten hebben. Gecombineerd met bijvoorbeeld jeans is een vrouwelijke en casual outfit voor een avondje stappen binnen handbereik. 

JcSophie maakt kleding voor alleen vrouwen en zorgt ervoor dat vrouwen zich ook echt vrouw kunnen voelen. Ontdek het zelf in de webshop van Sans Online.

'Het leuke vind ik dat ik wat kan delen over Enschede', aldus deelnemer Marco van Speciaalbiercafé De Vluchte.
Nieuwe Gastheren en Gastvrouwen van IVN 14 uur geleden
Afbeelding
Rutbeek 27 mrt, 15:38
Leerlingen van College Zuid informeel in gesprek met gastdocent Marco Krijnsen. (Foto: College Zuid)
'Meer leerlingen aan het lezen krijgen' 27 mrt, 14:52
De belangstelling voor de Enschede Marathon is groot.
Veel meer lopers kiezen voor de hele marathon 27 mrt, 13:36
De Wereld van Carlijn is te zien in Concordia.
Film De Wereld van Carlijn met nabespreking door Carlijn Kingma 26 mrt, 19:49
De kleurrijke dahlia is altijd een aanwinst voor de tuin.
Column Wim Boers: Tuinbezigheden in het voorjaar... 26 mrt, 18:44
Younes Taha in actie tegen FC Utrecht. (Foto: Bas Everhard)
Veel interlands in aanloop naar derby tegen Heracles 26 mrt, 15:32
Myron Boadu en Daan Rots voor even terug op school.
Spelers FC Twente bezoeken het Bonhoeffer 26 mrt, 14:56