Gerard Dikken erelid Soli Deo Gloria

Enschede - Op de onlangs gehouden nieuwjaarsreceptie van de Christelijke Muziekvereniging Soli Deo Gloria is Gerard Dikken bij zijn afscheid als actief lid benoemd tot ere lid van de vereniging.

Een man met passie voor muziek volgens voorzitter Leon Plaggenmarsch en een vader voor de club. Gerard werd 42 jaar lid geleden lid en heeft in die tijd meerdere malen de voorzittershamer opgepakt in goede maar ook in slechte tijden. Totaal zo’n 20 jaar bestuursfuncties.

Ook is hij de drijvende kracht geweest achter menig samenwerkingsverband met ander verenigingen. Helaas moet Gerard om gezondheid redenen stoppen als muzikant. Ik ben geen muzikant die gelijk speelt wat me wordt voorgezet, maar met veel thuis studie kom je een heel eind aldus Gerard. Tuba, Bes bas en weer Tuba heeft hij altijd met plezier bespeelt. Mede door zijn inzet is Soli Deo Gloria wat het nu is . Een vereniging die plezier in muziek maken voorop heeft staan.

Ook twee jubilarissen werden op deze avond gehuldigd. Louis Harmsen en Hetty Harmsen Schaapman kregen beiden uit handen van de voorzitter een speldje voor hun 12½ lidmaatschap.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden