De Creatieve Huiskamer
De Creatieve Huiskamer (Foto: JE)

Art & Bullet Journal workshops in De Creatieve Huiskamer

Enschede - De creatieve huiskamer, een initiatief van de Enschedese Beierse Griek Jorgos Even, is een atelier, expositie- workshop- en trainingsruimte gevestigd in een sfeervol herenhuis, aan de Noorderhagen, midden in het centrum van Enschede. Een plek waar creativiteit centraal staat.

De huiselijke training- en vergaderruimte heeft een huiskamer inrichting en een lopende expositie. Nieuw in het cursusaanbod is de workshop Art Journal op maandag 27 januari van 18.30 tot 20.30 uur. Een Art Journal is een tamelijk breed begrip en kan op meerdere manieren uitgelegd en ingevuld worden. Het doel van een Art Journal kan zijn om je artistieke talenten te verbreden, te oefenen of in te documenteren. Niks moet, alles kan: tekenen, schrijven, stempelen, plakken, schilderen, etc.

Op woensdag 29 januari van 18.30 tot 20.30 uur wordt de workshop Bullet Journal gegeven. Een Bullet Journal is het perfecte systeem om jouw afspraken, taken, plannen, to-do lijstjes etc. op één plek te verzamelen. Veel mensen gebruiken daarvoor tegenwoordig een app, maar je zal merken dat het niet de voldoening en de rust geeft die je voor ogen had en het meer aanvoelt aan een ‘overload aan informatie’ in een toch al erg drukke omgeving en hoofd.

Op zondag 2 februari wordt een combinatie van de twee bovengenoemde workshops gegeven. Art & Bullet Journal van 13.00 tot 16.00 uur. Alle 3 workshops worden geven door de creatieve gastdocent Amber Brejaart van AmberArt. Meer informatie een aanmelden via: jorgos@jecreativiteit.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden