Open dag Zone.college Enschede

Op 24 januari opent Zone.college Enschede haar deuren voor toekomstige leerlingen en studenten. Met presentaties van leerlingen, kennismaking met vakken, voorlichtingen en individuele gesprekken laten leerlingen en docenten zien wat het Groene vmbo, Het Groene Lyceum en het mbo-onderwijs in Enschede inhoudt.

Het Groene vmbo is er voor leerlingen die graag praktisch bezig zijn met dieren, planten, voeding of techniek. Ze kunnen hier voor verschillende leerwegen kiezen.

Leerlingen met een havo-advies kunnen ook naar Het Groene Lyceum. Het Groene Lyceum is de plek voor leerlingen die makkelijk leren en goede scores op toetsen halen, maar ook graag leren in de praktijk en feeling hebben met de groene omgeving. Na afloop hebben de leerlingen een volwaardig vmbo-diploma en een mbo-diploma op niveau 4 waarmee ze kunnen doorstromen naar het hbo.

Op de locatie in Enschede worden ook mbo-opleidingen aangeboden op niveau 2. Studenten worden hier voorbereid op mooie functies in de groene sector. De praktijk speelt in alle opleidingen een belangrijke rol. Studenten kunnen in Enschede kiezen voor de mbo-opleiding Dierverzorging, Voeding, Bloem & natuurlijk ontwerp of Tuin & landschap.

De open dag in Enschede is op vVrijdag 24 januari van 15.30 – 20.30 uur op Hengelosestraat 481 in Enschede

Op https://youtu.be/RASfiy6xXtU vertellen leerlingen wat er zo leuk is aan het onderwijs op Zone.college en de locatie Enschede.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden