De talentenklas dans onder leiding van Nada Belada. Zij zullen een demonstratie geven in de balletzaal tussen 14:00 en 15:00 uur.
De talentenklas dans onder leiding van Nada Belada. Zij zullen een demonstratie geven in de balletzaal tussen 14:00 en 15:00 uur.

Kaliber Kunstenschool zet haar deuren open!

Kaliber Kunstenschool is dé plek voor muziek, zang, dans, beeldende kunst en nieuwe kunstvormen in Twente. Het schooljaar is al even begonnen, maar dat wil niet zeggen dat je niet nog kunt beginnen met een leuke cursus. In januari zetten wij daarom onze deuren open! Probeer alle instrumenten uit, dans in de grote zaal, zing met ons mee, wees creatief en ontmoet de docenten. Dit is de perfecte gelegenheid om erachter te komen welke discipline jij leuk vindt.

Enschede - Tijdens het open huis neem je echt een kijkje in de keuken van Kaliber. Heb je iets leuks gevonden, dan kun je op de dag zelf direct een gratis proefles aanvragen. In de danszaal kun je genieten van onze talentenklas Dans of zelf meedansen met Peuter- Kleuterdans. Bij binnenkomst wordt je verwelkomt door docent en zanger Martijn Bakker en zijn band en in de Urencozaal zijn diverse optredens van orkesten van de muziekverenigingen. Ook wie graag de kunstenaar in zichzelf wil ontdekken kan zijn hart ophalen bij kunstenares Jessie von Piekartz!

Wil je graag nog instromen in een jaarcursus of wil je alvast kijken hoe je in het nieuwe schooljaar creatief aan de slag kunt gaan? Op zaterdag 18 januari verwelkomen we je van 14:00 tot 16:00 uur aan het Willem Wilminkplein 1 in Enschede.

Zaterdag 18 januari, 14:00 – 16:00 uur
Willem Wilminkplein 1, Enschede

Meer informatie over ons aanbod? Kijk op www.kaliberkunstenschool.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden