De jubilarissen v.l.n.r.: Ineke Migchelbrink, Gerri Mossel, Bas Veenendaal en Jolanda Comello.
De jubilarissen v.l.n.r.: Ineke Migchelbrink, Gerri Mossel, Bas Veenendaal en Jolanda Comello. (Foto: Bart Scholten)

150 jaar onderwijsjubileum op OBS Park Stokhorst

Enschede - Het afgelopen halfjaar kende OBS Park Stokhorst maar liefst 4 jubilarissen. Met zijn 25 jaar, waarvan 12,5 op Park Stokhorst, is Bas Veenendaal nog het kortst in dienst. In die 25 jaar stond meneer Bas alle groepen, van 1 t/m 8. Naast zijn lesgevende taken heeft hij ook buiten de klas genoeg te doen. Zo is hij stagebegeleider, onderwijskundig ICT- er en maakt hij deel uit van de directie.

Gerri Mossel-Buko en Ineke Migchelbrink-Boersma zijn 40 jaar in dienst. Juf Gerri heeft na vele jaren groep 1 en 2 de overstap gemaakt naar groep 8. Dat beviel haar zo goed, dat ze ook dat meerdere jaren is blijven doen. Dit jaar draait ze groep 3 en is 1 dag in de week weer bij groep 1.
Juf Ineke is een echte middenbouw-juf. Naast haar lesgevende kwaliteiten mag zij ook graag zingen met de kinderen. Zo is zij één van de drijvende krachten achter de kerstmusical, die de kinderen opvoeren. En draaide ze meerdere jaren de voor plusgroep.

Hoewel het misschien geen officieel jubileum is, spant Jolanda Comello-Struik met haar 45-jarig dienstverband toch wel de kroon. Juf Jolanda was vroeger kleuterjuf en is daarna intern begeleidster geworden. Hierbij is ze verantwoordelijk voor de zorg van alle kinderen op Park Stokhorst. Ook voor de collega’s zorgt ze goed, als beheerder van de lief- en leedpot.
Voor alle vier leerkrachten geldt, dat ze deel uitmaken van diverse Sinterklaas-, Kerst-, sport-, handvaardigheid- en soortgelijke commissies, die er voor zorgen dat de kinderen meer aanbod krijgen dan alleen de dagelijkse lessen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden