Foto: PR

Schrijven over je leven – voor beginners en gevorderden

Enschede - Sandra Frölich start in haar atelier in De Zessprong aan de Kottendijk 110b in Enschede vanaf 24 januari met twee nieuwe schrijfcursussen:

In de tweewekelijkse basiscursus maak je kennis met verschillende schrijftechnieken die je geheugen en verbeeldingskracht stimuleren. Dit doe je via korte schrijfopdrachten rond een bepaald thema of een specifieke levensfase. Plezier in en je openen voor het schrijvend ontdekken staan daarbij voorop. Zeven keer op de maandag van 19.30 – 21.30 uur. Start: 27 januari.

'Ik realiseer me meer en meer dat ik mijn biografie op vele manieren kan opschrijven. Humor is daarbij een cadeau, want voorvallen gaan in de vrijheid die dat geeft anders voelen.'

– deelnemer Verhalen vol Leven

In de maandelijkse verdiepingsgroep ontwikkel je jouw authentieke schrijfstem verder, die al doende krachtiger en helderder wordt. Zo kun je je laten verrassen door herinneringen, associaties, spontane invallen en ondergesneeuwde wensen, die al schrijvend hun plek krijgen in jouw leven. Tien keer op de vrijdag van 10.00 -12.30 uur. Start: 24 januari.

Informatie en aanmelding: www.eigenzininzijn.nl | info@eigenzininzijn.nl | 06 22 52 611 6

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden