Foto: Staatsloterij

Inwoner uit Enschede wint 200.000 euro met Staatsloterij

Enschede - Bij de Staatsloterijtrekking van 10 januari is de hoofdprijs van 1 miljoen euro belastingvrij gevallen op vijf 1/5e Staatsloten. De vijf winnaars komen uit Enschede, Dordrecht, Alphen aan den Rijn, Son en Breugel en Bronnegerveen. Zij delen de hoofdprijs en krijgen ieder €200.000 belastingvrij. De vijf prijswinnaars spelen als abonneespeler mee met lotnummer CO 10495.

De XL hoofdprijs van 1 miljoen euro netto viel op een heel lot verkocht in een winkel in Noordoost-Friesland. Karen van Schie, prijswinnaarbegeleider Staatsloterij: "De vijf winnaars van de hoofdprijs krijgen het geldbedrag overgemaakt op hun bankrekening. Wij nodigen hen van harte uit op ons kantoor in Rijswijk voor advies en begeleiding. Ik kijk ernaar uit hen te ontmoeten."

De Jackpot is niet gevallen en staat bij de volgende trekking van 10 februari op 14,8 miljoen euro netto. De kans dat de Jackpot dan valt is 1 op 4. Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de prijswinnaars niet bekend.

Over Staatsloterij
Staatsloterij is onderdeel van Nederlandse Loterij. In 2018 heeft Nederlandse Loterij 775 miljoen euro aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks wordt een groot gedeelte van de opbrengst van Nederlandse Loterij geïnvesteerd in de Nederlandse sport via het NOC*NSF, in 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en in de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2018 ging het om een investering van ruim € 161 miljoen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden