Foto: Arjanneke v.d.Berg

Start nieuwe leesclubs in Enschede

In de Week van de Leesclub, van 25 t/m 31 januari, vinden er door het hele land bijeenkomsten plaats om nieuwe leesclubs op te richten. Zo ook in Enschede.

Enschede - Denkt u wel eens aan een leesclub en wilt u weten hoe dat werkt, kom dan op woensdagochtend 29 januari naar de Bibliotheek Enschede, Pijpenstraat 15. Om 10.00 uur en 10.30 uur geeft Diana Kiesenberg van Senia hier informatie over.De bijeenkomst is vrijblijvend en aanmelden is niet nodig. U kunt ter plekke of later beslissen of zich wil aansluiten bij een leesclub. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, dan kunt u uw belangstelling ook mailen naar info@senia.nl.
Voor meer informatie en de volledige agenda: www.weekvandeleesclub.nl

De Week van de Leesclub is een initiatief van landelijke leescluborganisatie Senia, in samenwerking met bibliotheken, boekhandels en andere organisaties rondom lezen en leesclubs. Doel is het samen lezen en praten over literatuur te bevorderen: in een leesclub lees je meer, en ontmoet je gelijkgestemden! Meer informatie o­­­ver de verschillende leesclubs en de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden