De jubilarissen Daan van der Hoeve en Sven Hoomoedt met hun oorkonde.
De jubilarissen Daan van der Hoeve en Sven Hoomoedt met hun oorkonde. (Foto: PR)

Koninklijke Enschedese Burgerharmonie eert jubilarissen

Enschede - Zoals gebruikelijk wordt bij de eerste gelegenheid (repetitie) onder het genot van een drankje en hapje door de voorzitter van de KEBH (Koninklijke Enschedese Burgerharmonie) even stilgestaan bij het afgelopen jaar en uiteraard ook vooruitgeblikt.

De voorzitter van het orkest, Joris de Vries, toonde zich zeer content met de nieuwe repetitie ruimte aan de van de Waalslaan (gebouw van het Apostolisch Genootschap) en de aanstelling van dirigent Kimmy Reef. In dit nieuwe jaar zal de KEBH een inspirerende en spraakmakende koers uitstippelen qua jeugdbeleid en te geven concerten.

Tot ieders verrassing van de vele aanwezige orkestleden waren er drie jubilarissen (12.5 jaar). Twee van hen waren aanwezig, namelijk Daan van der Hoeve en Sven Hoomoedt. Beide werden door de voorzitter verrast met een oorkonde en passend cadeau (zie foto). Gelijktijdig gaf de voorzitter de positieve bijdragen aan van de betreffende jubilarissen voor de vereniging. Zoals ondersteunende activiteiten bij uitvoeringen, bestuurstaken et cetera. Al met al was de eerste repetitie (KEBH) en nieuwjaarsbijeenkomst zéér geslaagd en geeft dit veel vertrouwen voor de toekomst qua ontwikkelingen en visie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden