De Coca-Cola kersttruck op de atletiekbaan van de UT.
De Coca-Cola kersttruck op de atletiekbaan van de UT.

Sporters lunchen met de Kerstman in kersttruck

Algemeen

Enschede - Coca-Cola heeft vijf ambassadeurs van de Special Olympics - Maartje, Teun, Wessel, Marjolijn en Laxmi - met een heel bijzondere lunch verrast. De vijf sporters mochten namelijk aanschuiven bij de Kerstman in de wereldberoemde Coca-Cola kersttruck die voor de gelegenheid naar de campus van de Universiteit in Twente was gereden. Samen met de Kerstman en hun begeleiders deelden zij in twee groepen van vier personen een driegangenlunch op veilige afstand, in de truck bereid door een privé chef.

Maaike Heethaar, Project Directeur Special Olympics: “We hebben onze Special Olympics ambassadeurs en sporters uit Twente uitgenodigd, omdat ze een jaar keihard hebben gewerkt in voorbereiding op de Nationale Spelen volgend jaar hier in Twente. Het was geweldig om de sporters van oor tot oor te zien stralen tijdens deze prachtige dag. Coca-Cola wil de magie van verbondenheid en saamhorigheid tijdens de feestdagen benadrukken en vieren. De kersttruck tour, onder de noemer ‘Real Magic at Christmas’ heeft dit jaar als doel ons eraan te herinneren dat de echte magie van kerst te vinden is in de momenten die we met anderen delen. Vanuit deze kerstgedachte is de magische Coca-Cola kersttruck van binnen omgebouwd tot een knusse eetkamer met een grote tafel.’’

Afbeelding
Citypastoraat zoekt nieuwe vrijwilligers en bezoekers 5 mei, 09:41
Afbeelding
Overpeinzingen: het spook van de oorlog waart weer door Europa 4 mei, 17:00
Huisdiervoordeelshop is beter toegankelijk.
Verbrede oprit Huisdiervoordeelshop 4 mei, 13:56
Leerlingen leren naast timmertechnieken ook sociale vaardigheden.
Timmerproject Guatemala timmert aan de toekomst 4 mei, 09:47
Afbeelding
BSO de Knalhut haalt geld op voor stichting KiKa 3 mei, 11:49
Afbeelding
Schutting plaatsen in Enschede? Hier moet je op letten 3 mei, 11:23
Pedro Swier (Algemeen Directeur Vredehof), coördinator Elise Meenderink, voorzitter Marijke van Heeswijk, de cursisten van Hospice Leendert Vriel Almelo en de trainer Ronald Alferink van Nu-z11.
Hospice ontvangt donatie van Vredehof Donatiefonds 3 mei, 09:54
Rosalie van Blanken gaat het Noaberpad lopen voor de Hersenstichting.
Rosalie van Blanken zet stappen 2 mei, 13:38