Twan Huys geeft in lezing in de bieb.
Twan Huys geeft in lezing in de bieb.

Twan Huys in bieb in kader van Nederland Leest

Algemeen

Enschede - In het kader van de campagne Nederland Leest verzorgt Twan Huys op zondag 21 november in Bibliotheek Enschede een lezing met het thema Over de grens.

De jaarlijks terugkerende campagne is voor de bibliotheek hét moment om haar leden in het zonnetje te zetten. Daarom ontvangt elk lid in de maand november het boek De Wandelaar van Adriaan van Dis. Daarnaast biedt de bibliotheek het podium aan Twan Huys, die in zijn lezing ingaat op het thema Over de grens. Twan Huys is bekend van onder andere het programma College Tour.

De campagne Nederland Leest verbindt lezers met elkaar door het lezen van een boek. Jan Hoogenberg, directeur van de bibliotheek: “Ik ben blij met de komst van Twan Huys in deze bijzondere maand. We weten dat er veel Enschedese leesclubs zijn waar mensen met elkaar in gesprek gaan over de meest uiteenlopende thema’s. De komende tijd willen we deze leesclubs beter in beeld brengen en waar mogelijk faciliteren. Tijdens Nederland Leest nodigen we al onze leden uit het boek van Adriaan van Dis mee te nemen bij een bezoek aan de bibliotheek.”

De lezing wordt om 15.00 uur gehouden in het café van Stoet. De geldende coronamaatregelen zijn voor deze activiteit van toepassing. Ronald Giphart komt op 16 december.

!
Afbeelding
‘Het leukste kerstfeestje van het jaar’ 25 nov, 16:55
Afbeelding
Masada opent een tweede restaurant 25 nov, 10:25
Afbeelding
Anne de Blok: ‘Huize Enschede is slopend, maar zo ontzettend leuk’ 25 nov, 09:18
Afbeelding
‘Verkeersles’ studenten 24 nov, 14:14
Afbeelding
Zomaar een goed gevulde schoen of een cadeaubon 24 nov, 12:24
Afbeelding
Najaarsconcert van Show- & Marchingband EVC 24 nov, 09:15
Afbeelding
Primeur Noaber – Midwinterconcert KEBH 23 nov, 19:45
Afbeelding
Excuses 23 nov, 15:16