Kerstin Casparij schiet FCT Vrouwen mooi langs Ajax

FC Twente Vrouwen heeft zondagmiddag in De Grolsch Veste de topper tegen Ajax gewonnen. De ploeg van trainer Robert de Pauw won met 3-2. Door de coronamaatregelen werd het duel voor lege tribunes gespeeld, terwijl er anders ruim tweeduizend supporters in het stadion hadden gezeten deze zondagmiddag.

ENSCHEDE - FC Twente Vrouwen nam via Renate Jansen en Fenna Kalma de leiding (2-0), maar de bezoekers uit Amsterdam kwamen via twee goals van Leuchter terug (2-2). In blessuretijd zorgde Kerstin Casparij dat de drie punten alsnog in Enschede bleven.

Hierdoor stijgt FC Twente naar de tweede plaats op de ranglijst. Koploper Feyenoord heeft een punt meer. Komende vrijdag speelt FC Twente Vrouwen de uitwedstrijd tegen Alkmaar, met hopelijk een mooi duel.

Juist in deze uitdagende tijd blijft het belangrijk om FC Twente te blijven steunen. Zeker nu we weer even terug moeten naar duels zonder publiek. Met de feestdagen in het vooruitzicht brengt de club ook de webshop even onder de aandacht. Via shop.fctwente.nl zijn weer vele leuke items te koop voor uzelf of als geschenk. Bovendien nu ook met een mooie Black Friday korting!

Meer berichten