Foto: PR

'Na de yogales heb ik geen pijn meer'

Bij Focus aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede worden wekelijks diverse yogalessen gegeven. Op woensdag 18 en donderdag 19 december zijn er gratis proeflessen. Aansluitend starten er na de kerstvakantie nieuwe cursussen.

Dit seizoen is de dansstudio gestart met het aanbieden van yogalessen. De lessen hebben een fysieke insteek, daarnaast wordt er op mentaal vlak aandacht besteed aan rust, veerkracht, balans en bewustwording. Naast de lopende cursussen Hatha Yoga en de Engelstalige lessen, starten er nieuwe cursussen Yoga Mix, Yoga 50+ en Stoel Yoga.

"Al 25 jaar heb ik schouderklachten. Na de yogales heb ik voor het eerst een nacht zonder pijn geslapen." Gee van der Bosch volgt sinds een maand yoga lessen bij Focus. Enthousiast vertelt ze hoe het haar houding veranderd. "Onze yogadocente Kristyn vraagt wekelijks waar wij aan willen werken. Zo vertelde ik over mijn schouderklachten. Al na één les voelde ik me compleet anders!"

Voor 50-plussers verzorgt Jacobien van der Heijde speciale lessen met uitgangspunt de fysieke mogelijkheden. Wanneer een reguliere yogales niet prettig aanvoelt kunnen de oudere yoga-beoefenaars de Yoga 50+ lessen volgen.

Voor wie behoefte heeft aan extra support zijn er Stoel Yoga lessen. Deze lessen volgt men zittend, zodat heupen en knieën minder belast worden. Bij staande oefeningen wordt de stoel gebruikt voor balans en ondersteuning.

De gratis proeflessen zijn de eerste les in een reeks van 7. Er wordt lesgegeven in de professionele studio's van Focus, aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede.
Voor meer informatie en aanmelden: www.focusstudio of bel 053-4317332

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden