Kom kennis maken met Beautybar053

Elles Wieling van Beautybar053
Elles Wieling van Beautybar053 (Foto: eigen foto)

Enschede - Elles Wieling, allround beauty professional van Beauty Bar 053, streeft altijd naar het aanbieden van de nieuwste ontwikkelingen op haar vakgebied. Nu brengt ze als eerste Gen Decode SKincare naar Oost-Nederland. “We brengen de wetenschap in onze salon. De juiste huidverzorging is geen gokwerk. De Sepai Gen Decode maakt het mogelijk om door middel van een DNA-test (wangslijmvlies-test) voor onze cliënten huidverbetering op maat te laten maken.”

Wieling: “We werken hier met een enorme passie voor ons vak. Ons doel is altijd om de mooiste versie van onze cliënten naar boven te halen. We onderscheiden ons door persoonlijk maatwerk, daar hoort ook een hapje en drankje bij. Er zijn allerlei arrangementen te boeken en we hebben regelmatig mooie samenwerkingen. Met Bar & Restaurant Bardot hebben we nu Beauty & Wine Arrangementen in drie varianten. Het ultieme kerstcadeau! ”

Huidverbetering op maat
“Met Sepai Gen Decode laten we door middel van een DNA-test voor onze cliënten huidverbetering op maat maken. De test wordt door ons afgenomen en opgestuurd naar een laboratorium in Italië. Hieruit wordt alle informatie van onze cliënt zoals de huidconditie, omgevingsvariabelen en leefstijl verzameld. Behandeling en producten kunnen zo 100 procent op maat gemaakt worden. Cliënten ontvangen naast hun eigen DNA-rapport tevens op maat gemaakte producten voor thuis gebruik. Daarnaast is in de salon een pakket op maat gemaakte producten aanwezig voor de specifieke en unieke behandeling.”

Hannah huidcoach
Wieling is al jaren Hannah Huidcoach. “hannah staat sinds 1979 voor huidverbetering. Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage, hebben samen geleid tot een uniek stappenplan voor elke huid. De specialisten die met ‘hannah’ werken doen meer dan alleen huidverzorging. Alles valt of staat met het coachen en begeleiden van jou bij de behandeling van jouw huid. Daarom noemen wij onszelf ook huidcoach en geen schoonheidsspecialiste. Het gaat er niet om wat je met jouw huid doet, maar wel om hoe je dit doet.”

Bij Beauty Bar 053 werd al gewerkt met hannah, Bergman Beauty Care en nu dus ook Sepai, Gen Decode en Youngblood Mineral Cosmetics. Heeft je huid een oppepper nodig nu de winter is begonnen, kom dan kennis maken! Kijk op onze facebookpagina voor speciale acties.

Beauty Bar 053 | Emmastraat 2 | 7513 BG Enschede | T. 053 478 4311 | www.beautybar053.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden