Extra voorstelling Die Weihnachtsshow - Kerstrevue met de Buren!

Enschede - Die Weihnachtsshow is op 13,14, 19 t/m 22 december te zien in De Kleine Willem. Van de zes voorstellingen zijn er inmiddels 4 uitverkocht. Vanwege de grote vraag naar kaarten komt er een extra voorstelling op woensdag 18 december. De kaartverkoop hiervoor is zojuist gestart via wilminktheater.nl. Een kaartje kost € 19,50.

Komische sketches, variéténummers, zang en veel humor dat is waar Die Weihnachtsshow. voor staat en dan ook nog eens alles in de stijl van kerst. De Kleine Willem ademt tijdens deze show kerst! Die Weihnachtsshow. is een echte kerstrevue die we samen met de buren vieren, werkelijk grenzeloos amusement.
Vanaf het begin der tijden kruipt de mens bij elkaar om de winterzonnewende te vieren. Heidenen, christenen, ongelovigen en… artiesten! En zo ontvangen Sprechstallmeister Laurens ten Den en Maestro Maarten der Große (de Groot) weer fantastische gasten die ons door de donkere dagen helpen met ontroerende verhalen, degelijke Duitse grappen en hartverwarmende liedjes. 

Joke Tromp
Ineens stond ze daar, in The Voice Senior. Als een uit het ijs ontdooide Pathmosprinses verraste deze Enschedese volksvrouw met prachtige Jazz liederen. 61 jaar jong en de uitstraling van een filmster! Joke heeft een passie voor jazzmuziek en vindt het heerlijk om in de spotlight te staan. 

Henny Thijssen
Door Buma/Stemra beloond met een Hollandse Meester Award voor de meer dan 1.000 liedjes die hij schreef, o.a. voor André Hazes en Tino Martin. Een van de bekende nummers die Henny schreef is Ga, gezongen door André Hazes. Verder heeft hij samengewerkt met artiesten als Frans Bauer, Corry Konings en Marianne Weber. 

Yvonne van den Eerenbeemt
Wanhopige betogen, fluwelen liedjes en weinig tact. Yvonne is een cabaretière, zangeres en gitarist, een echt multitalent. Naast theaterwerkzaamheden is Yvonne regelmatig presentatrice of spreker tijdens evenementen. Ze stond al eerder in het Wilminktheater met haar eigen voorstelling BRONST. 

Mitch Durbank of Minze Dijksma
Deze veelzijdige goochelaars mogen zeker niet missen bij Die Weihnachtsshow! Met een mix van magische acts en onovertroffen droge humor is nog nooit iemand niet blij geworden. Speciaal voor deze editie van de Kerstrevue reizen deze goochelaars af naar Twente.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden