Leger des Heils Enschede: Messy Church

ENSCHEDE - Op zondag 15 december is er van 16.00-18.00 uur Messy Church – een nieuwe vorm van kerk zijn – in het gebouw van het Leger des Heils aan de Zenderenbrink 2. Samen spelletjes doen, creatief bezig zijn, ontdekken en vieren wat we uit de Bijbel kunnen leren en wat dat voor ons eigen leven kan en mag betekenen. Messy Church is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het christelijk geloof. Maar ook bijvoorbeeld voor mensen die de oude bekende verhalen over God op een nieuwe, andere manier willen beleven. Iedereen, elke leeftijd, is welkom!

In deze viering staat centraal het thema: LICHT. Op creatieve en ontspannen wijze gaan we hiermee aan de slag.

We sluiten deze Messy Church af met een maaltijd waarin we mogen genieten van elkaars gezelschap. Het belooft een groots feest te worden waar we u en uw kinderen, kleinkinderen, buurtkinderen, kinderen van familie en vrienden, enzovoort, van harte voor uitnodigen om dit met ons mee te beleven. Kinderen onder 6 jaar alleen onder begeleiding.
Voor de onkosten vragen we een vrijwillige bijdrage in de collectebus.
Opgave is noodzakelijk in verband met de maaltijd. Voor opgave of meer informatie over Messy Church kunt u mailen naar: korps.enschede@legerdesheils.nl of bellen naar. 06-53490548. Graag ontvangen wij vóór 8 december opgave van de namen en leeftijden van bezoekers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden