Trainer Erik Hellegers won met Sportlust bij PW.
Trainer Erik Hellegers won met Sportlust bij PW.

Eilermark de nieuwe koploper in de vierde klasse G zaterdag

Algemeen

Eilermark is de nieuwe koploper in de vierde klasse G op de zaterdag dankzij een 7-0 overwinning op Phenix. Eilermark passeerde Rigtersbleek op doelsaldo. De Bleek won met 2-1 van Drienerlo. 

Enschede - De vierde klasse G op de zaterdag staat bol van de Enschedese clubs. De derby tussen PW en Sportlust leverde een 0-1 zege op voor Sportlust. Quinten Barkel was op het Tiemeister de matchwinner voor de ploeg van trainer Erik Hellegers. Bij de derby Aramea - SVV’91 was de uitslag ook 0-1.
Achilles verloor thuis van Tubantia met 0-2. SC Enschede redde het niet op bezoek bij Barbaros, 3-1.
Komende zaterdag zijn er drie derby’s: SC Enschede - Rigtersbleek, Phenix - Aramea en SVV - Achilles.

In de tweede klasse H op de zaterdag pakte Sparta een punt in de thuiswedstrijd tegen Hulzense Boys, 2-2. Sparta staat voorlaatste met 2 punten uit 3 wedstrijden. Komende zaterdag wacht Sparta een uitwedstrijd tegen Enter Vooruit.

In de tweede klasse J op de zondag boekte het zondagelftal van Eilermark een opmerkelijke zege op Barbaros. Met negen man boog het team van trainer Wesley Sanders in het laatste kwartier een 0-1 achterstand om in een 3-1 overwinning. Veensma, Belfassi en Priekaar maakten de Glanerbrugse doelpunten. Saadi en Holtkamp gingen eraf met rood. Eilermark bezet de vierde plek met 9 punten uit 4 wedstrijden.
FC Suryoye pakte het eerste punt met een 2-2 gelijkspel bij NEO. Vogido blijft na de 3-4 nederlaag tegen BWO op 1 punt staan. Het programma vermeldt Suryoye - SV Grol en Eilermark - NEO.
In 3A was er geen Enschede’s succes. LSV ging over de knie bij DSVD met 5-1, Avanti verloor met 3-0 bij De Tukkers en UDI moest zijn meerdere erkennen in Reutum, 2-5. Zondag speelt LSV thuis tegen RSC.

In 4A werd EMOS - De Tubanters 3-2. Fleringen - BSC Unisson eindigde in 1-0. Zondag is het Unisson - Zenderen Vooruit, De Tubanters - De Lutte en Victoria - La Première. 

Het programma in 5A voor komende zondag: Vosta - Haaksbergen en Het Centrum - Manderveen.

Amateurvoetbal

Afbeelding
'Ik kom zelfs de kraanvogel tegen' 8 jun., 15:39
Afbeelding
Solar Boat Twente wint Regatta in Enkhuizen 8 jun., 14:23
Afbeelding
'Echte arbeidersclub' UDI is 90 jaar 8 jun., 13:24
Afbeelding
PW houdt internationaal veteranentoernooi 8 jun., 11:15
Afbeelding
Expositie Malte Bruns en Inge Meijer 8 jun., 09:34
Afbeelding
De mening van Enschede: Armoede in 053 7 jun., 18:24
Afbeelding
Helemaal rood! 7 jun., 17:42
Afbeelding
Hoe kun je Duits personeel het beste inzetten om de Duitse markt te veroveren? 7 jun., 15:49