Trainer Erik Hellegers won met Sportlust bij PW.
Trainer Erik Hellegers won met Sportlust bij PW.

Eilermark de nieuwe koploper in de vierde klasse G zaterdag

Algemeen

Eilermark is de nieuwe koploper in de vierde klasse G op de zaterdag dankzij een 7-0 overwinning op Phenix. Eilermark passeerde Rigtersbleek op doelsaldo. De Bleek won met 2-1 van Drienerlo. 

Enschede - De vierde klasse G op de zaterdag staat bol van de Enschedese clubs. De derby tussen PW en Sportlust leverde een 0-1 zege op voor Sportlust. Quinten Barkel was op het Tiemeister de matchwinner voor de ploeg van trainer Erik Hellegers. Bij de derby Aramea - SVV’91 was de uitslag ook 0-1.
Achilles verloor thuis van Tubantia met 0-2. SC Enschede redde het niet op bezoek bij Barbaros, 3-1.
Komende zaterdag zijn er drie derby’s: SC Enschede - Rigtersbleek, Phenix - Aramea en SVV - Achilles.

In de tweede klasse H op de zaterdag pakte Sparta een punt in de thuiswedstrijd tegen Hulzense Boys, 2-2. Sparta staat voorlaatste met 2 punten uit 3 wedstrijden. Komende zaterdag wacht Sparta een uitwedstrijd tegen Enter Vooruit.

In de tweede klasse J op de zondag boekte het zondagelftal van Eilermark een opmerkelijke zege op Barbaros. Met negen man boog het team van trainer Wesley Sanders in het laatste kwartier een 0-1 achterstand om in een 3-1 overwinning. Veensma, Belfassi en Priekaar maakten de Glanerbrugse doelpunten. Saadi en Holtkamp gingen eraf met rood. Eilermark bezet de vierde plek met 9 punten uit 4 wedstrijden.
FC Suryoye pakte het eerste punt met een 2-2 gelijkspel bij NEO. Vogido blijft na de 3-4 nederlaag tegen BWO op 1 punt staan. Het programma vermeldt Suryoye - SV Grol en Eilermark - NEO.
In 3A was er geen Enschede’s succes. LSV ging over de knie bij DSVD met 5-1, Avanti verloor met 3-0 bij De Tukkers en UDI moest zijn meerdere erkennen in Reutum, 2-5. Zondag speelt LSV thuis tegen RSC.

In 4A werd EMOS - De Tubanters 3-2. Fleringen - BSC Unisson eindigde in 1-0. Zondag is het Unisson - Zenderen Vooruit, De Tubanters - De Lutte en Victoria - La Première. 

Het programma in 5A voor komende zondag: Vosta - Haaksbergen en Het Centrum - Manderveen.

Amateurvoetbal

Afbeelding
Twee thuiswedstrijden op rij na zeperd in Waalwijk 17 uur geleden
Afbeelding
Twentsch Hooratelier viert eerste lustrum met twee open dagen 18 uur geleden
Afbeelding
Solar Boat Twente heeft haar eerste race gevaren 19 uur geleden
Afbeelding
Eerbetoon Eddy van der Ley aan zielsverwant 19 uur geleden
Afbeelding
Wees welkom in de muzikale woordeloze wereld van Lejo gisteren
Afbeelding
De Musical Dinnershow 25 sep., 14:53
Afbeelding
Nieuwe startersgroep Loopgroep Avanti 25 sep., 12:34
Afbeelding
Muziek met Nesjomme in Vestzak 24 sep., 13:47