Afbeelding

Nieuwe editie Nostalgische Voetbalkalender FC Twente

Algemeen

FC Twente is een club met een bijzonder rijke geschiedenis. De club brengt deze graag passend onder de aandacht bij het brede publiek. Na de introductie van de ‘Nostalgische Voetbalkalender FC Twente’ vorig jaar, verschijnt eind november een nieuwe editie. 

ENSCHEDE - Dertien iconische kleurenbeelden over de clubgeschiedenis sieren de nieuwe kalender, ook nu weer in het A2-formaat (60 x 42 centimeter). De kalender, uitgebracht door Kick Uitgevers, is online te bestellen via de website van de uitgever:

www.kickuitgevers.nl.


In full-color zien we Theo Pahlplatz op de cover in 1966 in actie. De allereerste teamfoto van onze club is in prachtige kleuren te zien in de kalender. De eerste jaren van FC Twente in de Europese toernooien worden opgeroepen, met de reis naar het afgelegen Eskisehir in Turkije. Een cultfoto uit 1962 in het weekblad Panorama met de spelers van SC Enschede te midden van stapels handdoeken en ander textiel, maar ook Epy Drost, de tweeling Van de Kerkhof, maar ook de kampioenen van 2010 – dit alles komt voorbij. Opnieuw is de kalender dit weer in volledige kleur gedrukt.

Afbeelding
Twee thuiswedstrijden op rij na zeperd in Waalwijk 18 uur geleden
Afbeelding
Twentsch Hooratelier viert eerste lustrum met twee open dagen 18 uur geleden
Afbeelding
Solar Boat Twente heeft haar eerste race gevaren 19 uur geleden
Afbeelding
Eerbetoon Eddy van der Ley aan zielsverwant 20 uur geleden
Afbeelding
Wees welkom in de muzikale woordeloze wereld van Lejo gisteren
Afbeelding
De Musical Dinnershow 25 sep., 14:53
Afbeelding
Nieuwe startersgroep Loopgroep Avanti 25 sep., 12:34
Afbeelding
Muziek met Nesjomme in Vestzak 24 sep., 13:47