Iedere donderdag en zaterdag is Carmen te vinden in de studio's van Focus. Daar geeft ze les aan kinderen, tieners en volwassen.
Iedere donderdag en zaterdag is Carmen te vinden in de studio's van Focus. Daar geeft ze les aan kinderen, tieners en volwassen. (Foto: PR)

Enschede zit boordevol danstalent

Ook Enschede zit boordevol danstalent! Zo bewijst Carmen Meijerink. Als stagiair kwam de Enschedese vorig jaar binnen bij Focus. Daar maakte ze voor de eindvoorstelling een indrukwekkende choreografie. Nu geeft ze les en studeert ondertussen af aan het Aventus College in Zutphen in de richting van Moderne dans. Maar Carmen kan veel meer dan dat.

Enschede - Iedere donderdag en zaterdag is Carmen te vinden in de studio's van Focus. Daar geeft ze les aan kinderen, tieners en volwassen. Tijdens haar opleiding specialiseert ze zich in Moderne dans. Deze lessen verzorgt ze ook bij Focus. Ze is een veelzijdig talent: van kleuterdans tot Hip Hop, ze heeft ontzettend veel in haar mars. Deze energie en passie voor dans deelt ze graag met haar leerlingen.

Om deze passie te delen zijn er op de zaterdag speciaal voor Carmen nieuwe groepen en lessen gecreëerd. Voor de kleine dansers vanaf 4 jaar is er Kleuterdans. Voor kids vanaf 8 jaar zijn er Modern en Hip Hop lessen. En ook voor tieners is er een uitdagende beginners les Hip Hop.

Ben je nieuwsgierig naar de lessen van Carmen? Bij Focus kun je online een vrijblijvende proefles plannen. Ga naar www.focusstudio.nl of neem contact op via contact@focusstudio.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden