SeniorWeb
SeniorWeb (Foto: PR)

Maak zelf uw kerstkaarten in Word!

SeniorWeb geeft in de Bibliotheek Glanerbrug binnenkort een cursus Kerstkaarten maken in Word. De cursus wordt gegeven op woensdagmidag 11 en 18 december van 14.00 tot 16.00 uur.

Men werkt veel met het Knipprogramma en met Word. Enige kennis van Word is gewenst (opslaan als – knippen en plakken). Het knipprogramma wordt op de cursus uitgelegd. Het is slim om een usb-stick mee te nemen naar de cursus, zodat u eventueel uw creaties kunt opslaan en mee naar huis kunt nemen.
Meer informatie over deze cursus vindt u op www.seniorweb.nl/enschede of op onze Facebook pagina.
De kosten voor de cursus bedragen € 25,- of € 22,50 voor leden van bibliotheek of SeniorWeb.

Opgeven vóór 4 december via info@bibliotheekenschede.nl of via het aanmeldingsformulier uit het cursusboekje dat in alle bibliotheekfilialen te verkrijgen is.
U werkt op een computer van de bieb of u kunt uw eigen laptop meenemen. Geen standaard kaarten meer, maar een unieke kaart met een persoonlijk tintje.
U leert in deze creatieve lessen hoe u wenskaarten kunt ontwerpen met een eigen tekst of afbeelding en met de naam van de ontvanger erop. Geen inspiratie of niet creatief genoeg om zelf te ontwerpen? Geen nood! Er zijn mooie voorbeelden die u kunnen inspireren of die u kunt namaken.

Meer berichten