'De thermometer van onze zorg'

Meedenken met MST? Kom naar bijeenkomst 'De thermometer van onze zorg' op 9 december!

Patiënten die meedenken over de zorg in MST zijn onmisbaar voor ons ziekenhuis. In de bijeenkomst 'De thermometer van onze zorg' op 9 december staan we hier bij stil. De Cliëntenraad van MST organiseert voor het eerst deze informatieve bijeenkomst, speciaal voor cliëntenpanelleden en geïnteresseerden in dit onderwerp.

Samen met patiënten
Tijdens deze bijeenkomst geeft onder andere Sophia de Rooij, voorzitter van de Raad van Bestuur, een presentatie. Zij zal praten over het belang van samenwerking tussen het ziekenhuis en patiënten en de inspanningen die het vergt. Ook wordt er stilgestaan bij patiëntenparticipatie door onder andere de Cliëntenraad en worden er interessante inzichten gedeeld over patiëntenonderzoek.

Na afloop van de bijeenkomst kunt u in gesprek gaan met de sprekers en leden van de Cliëntenraad. Daarnaast staan er diverse informatieve kraampjes. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma en aanmelden
Is uw interesse gewekt en wilt u misschien wel lid worden van het cliëntenpanel, dan bent u van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst in MST in Enschede. Het programma op 9 december duurt van 15.30 tot en met 18.00 uur.

Volledige programma en aanmelden via mst.nl/bijeenkomst-thermometer

Meer berichten