De heren B. Veenendaal en C. Kempers (r.)
De heren B. Veenendaal en C. Kempers (r.) (Foto: A. Schouwink)

Gouden en zilveren waarderingsspeld Zuid-Eschmarke

Enschede - Tijdens een goedbezochte algemene ledenvergadering van Zuid-Eschmarke werd naast de gebruikelijke agendapunten zoals de begroting en jaarverslagen, uitvoerig gesproken over de koers van de vereniging.

Nadat in juni definitief bleek dat de fusie met Sportclub Enschede niet doorging, is er een voorgenomen besluit genomen over opheffing. Woensdagavond zijn de procedure voor opheffing toegelicht en enkele alternatieven besproken. In het voorjaar volgen extra algemene ledenvergaderingen, waar uiteindelijk gestemd zal worden.

Vanwege hun jarenlange inzet en toewijding aan de Diekmanclub is door Klaas Jansen van KNVB een Gouden waarderingsspeld van de KNVB toegekend aan voorzitter Bas Veenendaal en een Zilveren waarderingsspeld aan Chris Kempers, voormalig kantinebeheerder.

Tot Zuid-Eschmarke Ploeg van het Jaar is benoemd Zaterdag 2. Dit elftal werd kampioen in de competitie, won voor de tweede keer op rij bekerwinnaar, en won het befaamde Kelderklassetoernooi.

De jubilarissen zijn dit jaar:

12,5 jaar: Arjan Glandrup en Roy Hessels, 25 jaar: Nick Ottens, 40: Gertjan Opheikens; 60 jaar: Henk Gaakink, Henk Opheikens en Arnold Schouwink en 75 jaar: Henk Jonge Poerink.
De huldiging is traditiegetrouw tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari.

Meer berichten