<p>Trainer Arnold Marshall van PW won al twee wedstrijden.</p>

Trainer Arnold Marshall van PW won al twee wedstrijden.

(Foto:)

Rigtersbleek en Victoria’28 zijn koploper na drie speelronden

De amateurvoetballers zijn drie wedstrijden onderweg. FC Het Centrum is koploper af in de vijfde klasse A zondag na het 2-2 gelijke spel bij DTC’07. In 4A is Victoria’28 de trotse koploper. Victoria won zondag met 2-1 van SV De Lutte. In 4G op zaterdag is Rigtersbleek de koploper met 9 punten uit 3. De Bleek won met 1-7 bij SVV’91. 

Enschede - Achter Rigtersbleek neemt Eilermark de tweede plek in met eveneens 9 uit 3. Eilermark won de derby tegen Drienerlo met 2-4.
PW won de uitwedstrijd bij Tubantia met 0-1 (matchwinner: Marinus Hemmink), terwijl er een 1-0 overwinning voor Tubantia was doorgegeven door de arbiter van dienst. “We hebben een betere start dan verwacht’’, zegt elftalleider Harrie Balke van PW. “De jongens knokken er hard voor.’’ PW won eerder ook met 0-1 van Achilles Enschede (doelpunt Mitch Bos) en staat nu op 6 punten uit 3 wedstrijden. Andere uitslagen in 4G: SC Enschede - Berghuizen 2-2, Juliana - Aramea 3-1, Phenix - Barbaros 3-5 en Sportlust - Achilles 2-0.
Komende zaterdag zijn er vier derby’s: Aramea - SVV, Eilermark - Phenix, PW - Sportlust en Rigtersbleek - Drienerlo.

Sparta speelt komende zaterdag in de 2e klasse H thuis tegen Hulzense Boys, de nummer drie in de stand. Sparta heeft 1 punt uit 2 wedstrijden.

Op de zondag in de 2e klasse J bezetten Vogido en Suryoye de onderste twee plaatsen. Vogido verloor met 5-0 van Achi;llres’12, Suryoye verloor van SDC’12 met 1-4. Eilermark verloor met 1-0 bij ATC’65, maar staat wel vijfde met 6 punten uit 3 wedstrijden.

In 3A is LSV de beste club. LSV - MVV’29 eindigde zondag in 1-1. De club uit Lonneker staat nu zesde met 4 uit 3. UDI verloor met 2-1 bij Losser en staat laatste met 0 uit 3. 

in 4A werd De Tubanters - SV Vasse 0-0. Komende zondag een derby in 4A; EMOS - Tubanters.

In 5A leed Vosta een nederlaag in de uitwedstrijd tegen Manderveen, 5-0. TVV redde het niet tegen Bentelo, 1-2.

amateurvoetbal

Meer berichten