Inspiratie opdoen tijdens de Vakantiebeurs Oost

Enschede - Op zondag 15 december vindt alweer de 3e editie plaats van de Vakantiebeurs Oost. Ook dit keer weer op Vliegveld Twenthe, nu in Hangar 10. De beurs is geopend van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. De organisatie is in handen van 4 zelfstandige reisagenten van TUI at Home in samenwerking met ongeveer 25 reisorganisaties, verkeersbureaus en ondernemers met reis gerelateerde artikelen. Via de website www.vakantiebeursoost.nl kunnen bezoekers zich vooraf inschrijven voor de diverse landenpresentaties.

De Vakantiebeurs Oost is hèt leuke en inspirerende vakantie evenement in Oost-Nederland. Een ultieme plaats om in een levendige omgeving persoonlijk in contact te komen met reisaanbieders en toeristische experts. Met als doel zich te oriënteren, te laten inspireren, te vermaken en uiteraard om de beste vakantiedeals te sluiten. De laatste jaren is de vraag naar een vakantiebeurs in de regio steeds groter geworden. Monique in het Veld uit Haaksbergen, Corina Koops uit Enschede, Sabine ter Maat uit Borculo en Monique Berkenbosch uit Borne hebben daarom besloten om na de 2 eerdere succesvolle edities ook in 2019 de Vakantiebeurs Oost te organiseren. Het streven is dat het een jaarlijks terugkerend evenement is, dat inspeelt op de trends en ontwikkelingen op het gebied van reizen en dat voldoet aan de vraag en wensen van de consument.

Programma en presentaties
Zo'n 25 organisaties zijn aanwezig met een gevarieerd reisaanbod: zonbestemmingen zoals Gran Canaria, Cyprus en Israël en reisorganisaties gespecialiseerd in verre vakantiebestemmingen, actieve vakanties, sportreizen (Formule 1, marathon etc.), Incentives en cruises, bus- en treinreizen. Heeft u altijd al willen weten hoe een cruiseschip er van binnen uitziet of hoe een camper is ingericht?
Breng dan zeker een bezoek aan Vakantiebeurs Oost en ervaar het zelf!
Naast het bezoeken van de stands zijn er diverse presentaties bij te wonen die het bovengenoemde programma ondersteunen. Iedere presentatie duurt 30 minuten en het is raadzaam om vooraf een stoel te reserveren via de website www.vakantiebeursoost.nl.

Website en Facebook
Voor het uitgebreide en meest actuele programma is er de website www.vakantiebeursoost.nl waarop de diverse reisorganisaties zich voorstellen, de presentaties te reserveren zijn en informatie te vinden is omtrent locatie, openingstijden, parkeren en bereikbaarheid. Ook verschijnen er via facebook diverse tips en nieuwtjes over de Vakantiebeurs Oost.

De organisatie Vakantiebeurs Oost is in handen van Monique in het Veld, Corina Koops, Sabine ter Maat en Monique Berkenbosch van TUI at Home. Deze afdeling van TUI bestaat uit mobiele, zelfstandige reisadviseurs die persoonlijk reisadvies aanbieden op tijden wanneer het de consument schikt en op een
locatie naar keuze. Voor deze persoonlijke service betaalt de klant niets meer dan in het reisbureau of via internet.


Vakantiebeurs Oost - kort samengevat
Datum : zondag 15 december 2019
Openingstijden : 11.00 tot 17.00 uur
Toegang : gratis
Locatie : Hangar 10 op Vliegveld Twenthe, Vliegveldweg 345
Parkeren : gratis in de directe omgeving
Informatie en inschrijven presentaties : www.vakantiebeursoost.nl

Meer berichten