SIVE start project Groet en Ontmoet

Ben je vrouw, woonachtig in Enschede, wil je graag (nieuwe) vriendschappen aangaan en de stad Enschede beter leren kennen? Vrouwen ontmoeten en de stad begroeten? Dan is het project Groet en Ontmoet echt iets voor jou!

Eind maart 2020 starten we met het eerste traject van 14 weken, waarbij we kennismaken met elkaar, met taal en coaching aan de slag gaan en elkaar ontmoeten cultureel, culinair en hoe je van elkaar kan leren en persoonlijk kan groeien. Daarnaast groet en ontmoet je de stad Enschede, door verschillende bezoeken aan de cultuur instellingen die Enschede rijk is en door met elkaar naar de markt te gaan en daar cultuur te snuiven. Door inspiratie op te doen en door creatief samen bezig te zijn.

Daarnaast is ook ruimte voor reflectie op wat je allemaal samen beleeft en wat het met je doet. Kortom een breed uitlopend programma in maar 14 weken waar je jezelf en andere vrouwen ontmoet, vriendschappen aangaat en de stad begroet.

Wil je meer weten? Of wil je gelijk inschrijven? Dat kan! Mail naar coordinator@sive.nl en dan informeren we je verder.

Grotendeels wordt dit project gefinancierd door het VSB fonds. VSB fonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: 'Iedereen doet mee'.

Verder vragen we een eigen bijdrage van deelnemers voor 14 weken traject a €20,- per deelnemer om de basiskosten koffie en thee. Aanmelden als deelnemer kan vanaf nu! U kunt zich ook aanmelden als vrijwilliger voor dit project.

Wilt u helpen als vrijwilliger in dit project? meld u aan! Start traject voorjaar 2020. Meer informatie is aan te vragen via coordinator@sive.nl

Meer berichten