<p>Van handzaam tuingereedschap tot grotere tuinmachines: Ben van &#39;t M&ouml;s heeft een uitgebreid assortiment voor elke tuin.</p>

Van handzaam tuingereedschap tot grotere tuinmachines: Ben van 't Mös heeft een uitgebreid assortiment voor elke tuin.

(Foto: )

Herfsttuinieren met Ben van ‘t Mös

De eerste herfsttinten zijn weer zichtbaar. Hét ideale moment om ook weer aan de slag te gaan met de tuin. Snoeien, blad ruimen en ander noodzakelijk onderhoud zijn belangrijk om de tuin goed de winter in te laten gaan en weer mooi voor de dag te komen in het nieuwe voorjaar.

ENSCHEDE - Ben van ‘t Mös is al vele jaren uw vertrouwde tuinspecialist in de regio. Dankzij hun uitgebreide assortiment handgereedschap, het groeiende assortiment accugereedschap en de grotere tuinmachines kunt u optimaal onderhoud uitvoeren dit najaar, of het nu gaat om een kleine of grotere tuin.

Handig gereedschap
Momenteel heeft Ben van ‘t Mös diverse aanbiedingen lopen op gereedschap van Stihl. Onder meer met benzine- en elektrische kettingzagen, een productgroep waar Stihl al ruim 90 jaar ervaring mee heeft. Ook op het gebied van bladblazers heeft het merk een riante selectie, zowel op benzine als met accu. Dankzij de nieuwste accutechnologie kunt u aangenaam en lang werken zonder snoer of benzinelucht. Voor detailwerk zijn heggenscharen en trimmers in diverse soorten verkrijgbaar. Ben van ‘t Mös adviseert u graag over het passende gereedschap voor uw specifieke gebruik.

Tuinmachines
Ben van ‘t Mös voert tevens onderhoud uit aan grotere tuinmachines zoals (zit)maaiers. Het is belangrijk om uw tuinmachine ook regelmatig te laten onderhouden; Ben van ‘t Mös voert dit vakkundig uit in de eigen werkplaats. Met goed periodiek onderhoud bent u zeker van een optimale werking van uw machine wanneer deze nodig is en het verlengt de levensduur. Zo is dit het ideale moment om uw grasmaaier te laten onderhouden zodat deze in het voorjaar weer optimaal inzetbaar is.

Duurzame houtpellets
In de herfst en winter maken we het graag behaaglijk in huis. Zo zetten veel mensen ook de pelletkachel weer aan. Misschien denkt u ‘hout is hout’, maar niets is minder waar. Er zit wel degelijk een groot kwaliteitsverschil tussen de diverse soorten houtpellets. Zo levert Ben van ‘t Mös nu ook houtpellets van Zweedse kwaliteit. Veel houtpellets van mindere kwaliteit bevatten houtsnippers die niet schoon zijn. Deze viezigheid kan in de kachel zorgen voor slakvorming, storingen en onnodig fijnstof. Een betere kwaliteit pellet verdient zichzelf dus ook terug wat dat betreft.

Kom langs
Ben van ‘t Mös is gevestigd aan de Haaksbergerstraat 858 in Enschede. De winkel is goed bereikbaar, ook tijdens de lopende wegwerkzaamheden in de omgeving. U bent dus van harte welkom, ook voor onder meer tuinhout, tuinhuisjes, afrasteringen en schuttingen. Kijk voor het uitgebreide assortiment en meer informatie ook op:

www.benvanhetmos.nl

Meer berichten