Medewerkers Bakkerij Oonk vallen in de prijzen

Blij met de behaalde prijs tijdens de bakkersvakwedstrijden in Drachten. (Eigen foto)
Blij met de behaalde prijs tijdens de bakkersvakwedstrijden in Drachten. (Eigen foto) (Foto: Bakkerij Oonk)

Bij de Bakkersvakwedstrijden in Drachten hebben medewerkers van Bakkerij Oonk maar liefst elf prijzen in de wacht gesleept. Namens de bakkerij deden zij mee in de categorieën banket, chocolaterie en brood.

Enschede - De producten waren dinsdag met de koelwagen naar Drachten gebracht voor de keuring en woensdag 13 november zijn de deelnemers naar Drachten afgereisd om de uitslag te horen en uiteraard bij de andere deelnemers te kijken welk moois er allemaal gemaakt was. Het was een zenuwslopende middag maar rond 17.00 uur kwam het verlossende woord met de prachtige uitkomst voor het bedrijf.

Banketbakker Marcha heeft twee keer een eerste prijs gewonnen voor het slagroomstukje en een kersttaartje. Daarnaast kreeg zij twee keer de derde prijs voor haar chocoladecake en tulbandcake. Banketbakker en chocolatier Niels heeft een tweede prijs voor de candy bar en een derde prijs voor zijn bonboncreatie in de wacht gesleept. Banketbakker Kyrian heeft een tweede prijs gekregen voor zijn notenkoek met karamel- en notenvulling. Met een speculaasstaaf behaalde banketbakker Laurens een derde prijs. Chef banket Henri won ook een derde prijs met zijn roomtompoucen. Met zijn volkoren vloerbrood behaalde broodbakker Sven een tweede plaats. Broodbakker Dennis behaalde met zijn busbrood tarwe knip de derde prijs.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden