<p>De AH aan de Kevelhamhoek is verbouwd.</p>

De AH aan de Kevelhamhoek is verbouwd.

(Foto: )

AH Kamphuis is weer open

Enschede – Na een korte verbouwing is de Albert Heijn van de ondernemersfamilie Kamphuis in winkelcentrum Helmerhoek weer open. Het versplein is opnieuw ingericht en biedt een grote keuze uit verse en gezonde producten. Ook voor ontbijt, lunch en borrel kunnen klanten kiezen uit een uitgebreider assortiment. Door de komst van zes zelfscankassa’s gaat het afrekenen nog sneller.

Albert Heijn Kamphuis heeft nu het nieuwste winkelconcept. Het ruime assortiment vleeswaren, worsten, kazen, salades en tapas biedt volop mogelijkheden om een heerlijke borrelplank samen te stellen. “Bij onze gezellige wijkwinkel kun je bij uitstek terecht voor de dagelijkse boodschappen. Uiteraard hebben we ook alle Prijsfavorieten en Bonusaanbiedingen. We hebben gewoon alles in huis”, vertelt supermarktmanager Rinse Kamphuis.

Voortaan kunnen klanten bij de vernieuwde Albert Heijn ook boodschappen doen met zelfscan. “Ons team staat klaar om iedereen te begeleiden. Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat uiteraard.’’

Meer berichten