Afbeelding
Foto: voorbeeldmedia.nl

Huurders in de wolken met ballonvaart

Algemeen

Voor een aantal huurders van Domijn was het de avond van hun leven. Door hun reactie op de vraag ‘Waarom wil jij een ballonvaart winnen?’ mochten zij een ballonvaart maken over Enschede, Haaksbergen en Losser. De gemeenten waar Domijn woningen verhuurt. 

ENSCHEDE - Eén van de gelukkige winnaars van de ballonvaart was Emmie van Veen. Emmy: “Ik woon al 50 jaar in dezelfde woning van Domijn. En heb nog nooit wat met mijn huis gehad. Het leek me erg leuk om eens mee te varen in een ballon.” Ton Reinalda is 87 jaar en mocht ook meevaren. Zoals hij zelf zegt: “Ik bin nog good bie de tied. Lik mi’j wa wat de oale groond is van boom’ te bekiek’n. Met ‘n betke massel kaank met de loch in”. En zo gebeurde het. Ton nam zijn kleinzoon mee. Lisette van Noord verraste haar vriend Tarek die in 2015 naar Nederland kwam vanuit Syrië. Lisette: “In de afgelopen vijf jaar bereikte hij veel. Hij werd toegelaten tot een opleiding op de kunstacademie AKI en behaalde afgelopen zomer zijn diploma. En heel belangrijk, hij kreeg vorig jaar een vaste verblijfsvergunning. We hebben nu samen een fijn thuis!” Genoeg redenen om deze mensen in het zonnetje te zetten.

De corporatie bestaat dit jaar 100 jaar en organiseert in haar jubileumjaar een aantal leuke activiteiten om dit met haar huurders te vieren. Zo werd begin deze maand nog een verjaardaglunch georganiseerd voor huurders die op nummer 100 wonen. Naast de lunch, kregen zij ook nog een rondleiding door het kantoor van Domijn. Directeur-bestuurder Wilma van Ingen: “Zo’n bijzondere mijlpaal laten we niet zomaar voorbij gaan. Ik vond het mooi om te zien hoe onze bewoners genoten van de lunch en van de ballonvaart.”

Afbeelding
Drukte bij opening Albert Heijn Twekkelerveld 14 uur geleden
Het voormalige SLO-terrein krijgt voorbeeldtuinen.
Inspiratietuinen op voormalig SLO-terrein 14 uur geleden
Wout Brama heeft een cadeau voor Klaas Friskus. (Foto: Janny Friskus)
Geslaagd Sportcafé in kantine Sparta Enschede 16 uur geleden
Blij met de F35! (Foto: Koos Mavrakis)
Laatste deel F35 klaar! 19 uur geleden
Afbeelding
Punt 23 apr, 18:23
Terrestrial Verses is te zien in Concordia.
Terrestrial Verses te zien in Concordia 23 apr, 17:47
Een themasessie in Spinnerij Oosterveld..
Themasessie over klimaat, water 23 apr, 17:45
Isabel Merbis met haar prijs.
Award voor Isabel 23 apr, 16:42